İzmir'in lokomotif kulüpleri bugün zorlu maçlara çıkıyor. Altay Atatürk Stadı'nda Ş.Urfa'yı, Buca, Arena'da Hatay'ı ağırlarken, Karşıyaka deplasmanda Bandırmaspor'a, A.Ordu ise Samsunspor'a konuk olacak.


Kaf Kaf zor deplasmanda

İKİNCİ Lig Beyaz Grup'ta sezona Sakaryaspor beraberliğiyle başladıktan sonra evinde 3 eksikle çıktığı maçta Silivrispor'u yenmeyi başaran Karşıyaka, bugün zorlu Bandırmaspor deplasmanında terleyecek. Bandırma 17 Eylül Stadı'ndaki karşılaşma saat 16.30'da başlayacak. Yeşil-kırmızılı ekipte dizindeki sakatlığı nedeniyle ilk iki maçta forma giyemeyen forvet Can Erdem, yine takımdaki yerini alamayacak. Silivrispor mücadelesinin son anlarında kırmızı kart gören Arif de cezalı durumda.

Güneş:Galip gelmeliyiz

Geçen sezon 1. Lig'den düşen Bandırmaspor, ilk iki haftada Silivrispor'u 3-1, Niğde Belediyespor'u ise 2-0 yenmeyi başardı. Grubun en zorlu deplasmanlarından birine çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Atilla Güneş, "Hedefi şampiyonluk olan bir takımla karşılaşacağız. Geçen hafta sergilediğimiz mücadelenin üzerine koyarak yine galip gelen taraf olmak istiyoruz" dedi. Deplasmanda son olarak geçen sezon 5 Şubat'ta Erciyesspor'u yenen Kaf-Kaf, gurbette 8 maçtır galibiyete hasret çekiyor.

Buca Hatay'ı ağırlıyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta Eyüpspor'u deplasmanda 4-1 mağlup edip ilk galibiyetini alan Bucaspor bugün Hatayspor'u konuk edecek. Yeni Buca Stadı'nda Can Cengiz'in yöneteceği maçın başlama düdüğü saat 19.00'da çalacak. Sarı-lacivertlilerde sağ ayak bileğinde sorun olan Emin Aladağ'ın durumu maç saatinde belli olacak. Sağ omzundan sakatlanan orta saha Şenol ise görev verilmesi halinde oynayabilecek.

Kale arkası 5 TL

Karşılaşmanın bilet fiyatlyarı VIP tribünü 20, kapalı 10, maraton 7 ve kale arkası 5 TL olarak satışa çıktı. Sportif Direktör Halim Karaköse, Eyüpspor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini belirterek, "Bu sezon hedefimiz üst sıralar olacak. Hatayspor engelini de aşıp gaülibiyet serisi başlatmak istiyoruz. Kolay bir müsabakaya çıkmayacağız ancak taraftarımızın desteği ile sahadan istediğimiz sonucu alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Şeytan çıkış arıyor

TFF 1. Lig'de son 2 maçında Balıkesirspor ve Çaykur Rizespor'a yenilerek 4 puanda kalan Altınordu, bugün deplasmanda Samsunspor karşısında çıkış arayacak. Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Erkan Özdamar'ın yöneteceği karşılaşmanın başlama saati 17.00'den, 20.00'ye alındı. Müsabaka BeIN Sports Max 2'den naklen yayınlanacak. İzmir ekibinde çaykur Rizespor randevusunda gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan gurbetçi kanat oyuncusu Erdoğan ve U17 Milli Takımı'na davet edilen kaleci Berke forma giyemeyecek. Eldivenleri Erce devralırken, Erdoğan'ın yokluğunda ise Barış ilk 11'de oynayacak.

Eroğlu:Oyunculara güveniyorum

İlk 4 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi alarak 5 puan toplayan Samsunspor'un tecrübeli futbolculardan kurulu bir takım olduğunu dile getiren Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "İç sahadaki ilk 2 müsabakada galip gelemediler. Bu kez seyircilerinin önünde kazanmak isteyecekler. Biz de iyi futbolumuzu skora yansıtarak 3 puan almak istiyoruz. Kazanırsak hem moral bulacağız hem de rakibi gerimizde bırakacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İzmir'e galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu. İlk 4 haftada Altınordu, 7 gol atıp, 7 gol yerken; Samsunspor rakip fileleri 2 kez sarsıp, kalesinde 2 gol gördü.

Altay Ş.Urfa virajında

TFF 2'inci Lig Beyaz Grup'ta evinde Zonguldak Kömürspor'u 4-0 yendikten sonra deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 2-1 mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştıran Altay, bugün evinde kendisi gibi 6 puanı bulunan Şanlıurfaspor'la kozlarını paylaşacak.Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Gürel Uzuner yönetecek. Geçen sezondan kalan seyircisiz oynama cezası nedeniyle Zonguldak karşısında boş tribünler önünde mücadele eden siyah-beyazlılar, bu sezon ilk kez taraftarına kavuşacak. Maçın biletleri tam 20 TL, öğrenci 10 TL olarak açıklandı.

Ozan Sol 11'e

İzmir ekibinde sakatlığı süren İbrahim Akın'ın forma giymesinin zor olduğu öğrenildi. Deneyimli futbolcunun durumu maç saatinde netleşecek. İbrahim'in kadroda yer almaması halinde kanatta Ozan Sol görev alacak. Şanlıurfaspor'un şampiyonluk hedefiyle kurulan bir takım olduğunu belirten teknik direktör Cüneyt Biçer, "Güçlü bir rakiple oynayacağız, ancak takımıma güveniyorum. Zonguldak'ı mağlup ettiği karşılaşmada taraftarımız yanımızda olmadığı için tam anlamıyla sevinememiştik, bu kez onların önünde kazanarak galibiyet coşkusu yaşamak istiyoruz" dedi.