Düşme hattındaki Kaf kaf, bugün Niğde Belediyespor deplasmanına çıkacak. Niğde 5 Şubat Stadı'ndaki mücadelenin başlama düdüğü saat 13.30'da çalacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son 2 maçı 4 puanla geçen düşme hattındaki Karşıyaka, bugün Niğde Belediyespor deplasmanına çıkacak. Niğde 5 Şubat Stadı'ndaki mücadelenin başlama düdüğü saat 13.30'da çalacak. Yeşil-kırmızılılarda sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Grupta bu sezon FIFA ve Kulüp Lisans Kurulu tarafından 6 puanı silinen Kaf-Kaf, 15 puanla 16. sırada bulunuyor.

17 haftadır aralıksız olarak düşme hattında yer alan Karşıyaka'nın Niğde Bld'yi yendiği takdirde rakiplerinin alacağı sonuçlara göre düze çıkma ihtimali bulunuyor. Niğde, geçen hafta 9 kişi kaldığı maçta yine düşme hattındaki Nazilli Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu. Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, 4 gün arayla 2 deplasman maçına çıkacaklarını hatırlatıp, bu periyotta en az 4 puan hedeflediklerini söyledi.

KARŞIYAKA


Erhan - Abdülhamit, Cenk, Metin, Onur, Arif, Mustafa Aşan, Battal, Mahmut, Tayfun, Hakan

Öte yandan Pınar Karşıyaka ligde döndü


FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki son grup maçında namağlup rakibi Monaco'yu yenen Pınar Karşıyaka, bugün Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Galatasaray Odeabank'a konuk olacak.
Sinan Erdem Spor Salonu'nda saat 20.15'te başlayacak mücade sakatlıkları süren Allen ve Egemen yine forma giyemeyecek. Konuk Karşıyaka taraftarları, son yıllarda olduğu gibi deplasman tribününe alınmayacak. Yeşil-kırmızılı ekip, bu sezon istikrarsız bir grafik sergilediği ligde geçen hafta son sıradaki Gaziantep Basketbol'u yenerek moral tazeledi. Karşıyaka gibi bu sezon Play-Off yarışının uzağında kalan Galatasaray, son oynadığı 7 lig maçının 6'sını kaybetti. İki takımın 17 hafta sonunda 6'şar galibiyeti bulunuyor.