Altay'ın son Karagümrük maçı öncesi kulüpten alacaklı eski personel Turgay Çimi'nin gişe hasılatına haciz koydurmak istediği, sonrasında icra memurlarının ikna edildiği ortaya çıktı.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk 6 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi alan ve topladığı 13 puanla 3'üncü sırada yer bulan Altay'da son olarak İzmir'de 2-0'lık galibiyetle sonuçlanan Ottocool Karagümrük maçı öncesi haciz olayı yaşadığı ortaya çıktı. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan müsabaka öncesi kulüpten alacaklı eski personel Turgay Çimi'nin avukatları aracılığıyla gişe hasılatına haciz koydurmak istediği belirtildi. Avukat ve haciz memurlarını ikna ettiklerini dile getiren Töraydın, "Haciz olaylarıyla sıklıkla karşılaşıyoruz. Bu takımın ligden çıkması için herkes dua etsin. 1'inci Lig'e yükseldiğimizde gelirlerimiz artacak ve borcu sıfırlayacağız. Şu an için tüm eski borçları ödeme şansımız yok. Zamanla herkesin alacağı kapatılacak" dedi.

Hedef 3 maçta 7 puan

Siyah beyazlılar önümüzdeki 3 haftada hanesine en az 7 puan daha yazdırmayı hedefliyor. Pazar günü Konya Anadolu Selçukspor deplasmanına konuk olacak siyah-beyazlılar daha sonra Fethiyespor ve SBS İnşaat Kırklarelispor'la (D) karşı karşıya gelecek. Sportif Direktör Özden Töraydın, bu 3 maçtan en az 7 puan çıkarmak istediklerini belirterek, "Evimizde 10'uncu haftada oynayacağımız Sakaryaspor karşılaşması öncesi en kötü 20 puana ulaşmak istiyoruz, bu 22 puan da olabilir. Bu ligde kazanmak için en az rakibin kadar koşacaksın, maçı isteyeceksin. Onlar kadar agresif olduğumuzda oyuncu kalitemizle galip gelebiliyoruz" diye konuştu.