Haber/Erkan KART
Beş sezon sonra TFF 1. Lig'e geri dönen Göztepe, sezonu 14 Ağustos'ta Sakaryaspor deplasmanında açacak. Sarı kırmızılı taraftarlar, sezonun başlamasına sayılı günler kala hala çıkmayan kombine biletlerin satışa sunulmasını bekliyor. Geçen sezon 200 liradan başlayıp 2 bin 500 TL'ye kadar yükselen kombinelerin pahalılığından yakınan futbolseverler, yeni sezonda kombinelerin daha uygun bir ücrete çekilmesini bekliyor. Sarı kırmızılı gönüldaşların başka bir beklentisi daha var. Kulübün eski başkanı Mehmet Sepil, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada çocuk tribünü oluşturmak istediklerini belirtmişti. Kadın ve çocuklar için ayrı bir kombine pakketi projesi de gündemdeki bir diğer konu olarak göze çarpıyor.

JAHOVİC BODRUM'A YAKIN
Öte yandan İzmir ekibi ile sözleşmesi sona eren forvet Adis Jahovic'in Bodrumspor ile anlaştığı öğrenildi. Jahovic'in Göztepe ile yeniden anlaşacağı gelişmeleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkarken, taraflar el sıkışamadı ve Makedon oyuncu rotasını Muğla ekibine çevirdi. Anlaşmanın kısa sürede açıklanması bekleniyor. Öte yandan Göz Göz, 31 Temmuz Pazar günü Denizlispor ile hazırlık maçı yapacak. Karşılaşmanın İzmir'de oynanacağı açıklanırken, maça taraftarın alınıp alınmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Bu arada Göztepe’ye transferi gündemde olan kaleci Mateusz Lis, 14 M Euro’ya Bazunu’yu kaleye alan Southampton’ın son hazırlık maçında kadroda yer almadı. Lis'in sarı kırmızılılar ile el sıkışmasının an meselesi olduğu gelen bilgiler arasında.

Halil Wasterlo'da kadroya giremedi
Göztepe'nin sembol oyuncularından olan, geçtiğimiz günlerde Belçika'nın Wasterlo takımına transfer olan Halil Akbunar, yeni takımıyla sezonun ilk maçında kadroya giremedi. Wasterlo'nun ligin ilk haftasında Cercle Brugge ile oynadığı ve 2-0 kazandığı maçta Halil 18 kişilik kadroda yer almadı. Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Sinan Bolat Wasterlo kalesini korurken, Altınordu altyapısından çıkıp Başakşehir'e giden, ardından Wasterlo'ya kiralanan Ravil Tagir yedek kulübesinde yer aldı.