HABER/ Levent ARIÖZ

Ligde kalma mücadelesinde pazar günü Bursaspor'a konuk olacak Göztepe'ye ayrılan deplasman biletleri karaborsaya düştü. Misafir tribün bilet fiyatları internet sitelerinde bin TL'ye kadar yükseldi

Göztepe'nin ligdeki kaderini belirleyecek kritik Bursaspor maçında deplasman tribünü biletleri karaborsaya düştü. İki takımın kümede kalma yolundaki en önemli karşılaşmalarından biri olan mücadelede, misafir tribünü biletleri internet ortamında fahiş fiyatlarda satılıyor. Pazar günü saat 16.00'da Bursa Büyükşehir Stadı'nda oynanacak mücadelede Göz Göz'e ayrılan biletler satışa çıktıktan 5 dakika içinde tükenmesi sarı kırmızılı bazı taraftarları mağdur etti. 6.5 TL'den satışa çıkan biletler, illegal sitelerde bin TL gibi uçuk bir ücretten alıcı beklerken, sarı kırmızılı futbolseverler sosyal medyada isyan etti. Göztepe tribünlerinin etkin taraftar oluşumlarından Yalı Grubu, karaborsaya düşen biletlere veryansın etti. Yalı Grubu şu açıklamayı yaptı: "Günlerdir mücadelesini verdiğimiz, saçma sapan bahanelerle, tamamen şahsi kaprislerle geçiştirilen tribün gruplarının hepsi ücret karşılığında olmak üzere yapılan bilet talebinin geri çevrilmesinin ceremesini, uzak yakın demeden armanın peşinden giden tribün grupları olarak çekiyor ve öfkeyle takip ediyoruz. Emeği geçen kişiler, eserinizle gurur duyun." Yalı Grubu yaptığı paylaşımın yanına, karaborsada 500 TL ve 1000 TL değerinde 2 Bursaspor-Göztepe maçının biletlerinin fotoğraflarını paylaştı.

Serdar'dan iyi haber

Spor Toto Süper Lig'de bitime 2 hafta kala pazar günü en yakın rakiplerinden Bursaspor'la deplasmanda oynayacağı karşılaşmada kümede kalma yolunda adeta kaderini belirleyecek Göztepe'de geçen haftaki Demir Grup Sivasspor maçı öncesi ısınma sırasında kasığından sakatlanan kanat Serdar Gürler'in iyileşmesi teknik ekibe derin nefes aldırdı. Sivasspor'a karşı forma giyemeyen ve yoğun tedavi programı uygulanan Serdar sabah idmanında takımla birlikte çalıştı. Son haftalarda takımın önemli kozlarından biri olan tecrübeli futbolcunun Bursaspor maçında sahadaki yerini alabileceği öğrenilirken, Yasin Öztekin ve Cameron Jerome'dan ise beklenen iyi haberler henüz gelmedi. Adalesinden sakatlanan Yasin ve dizinde sorun olan Jerome çalışmalara katılamadı. İki oyuncunun da durumunun belirsiz olduğu ifade edildi.

Alpaslan stopere

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Bursaspor maçında kadroda bazı değişiklikler yapacak. Kırmızı kart cezalısı stoper Reis'in yerine savunmanın göbeğinde orta saha Alpaslan'a şans vermesi bekleniyor. Sol bek Berkan'dan mevkisinde memnun olan Tuna'nın Agbenyenu'yu yine yedek soyunduracağı, sağ bekte ise Gassama'ya forma vereceği bildirildi. Jerome'un yetişememesi halinde Deniz Kadah'ı santrfora çekecek Tuna'nın orta sahayı Poko, Borges ve Castro üçlüsünden kuracağı vurgulandı. Şartlar ne olursa olsun Bursa'ya mutlak galibiyet için gideceklerini belirten genç teknik adam kesinlikle mazerete yer olmadığını dile getirdi. Kümede kalmak için hayati önem taşıyan maçta karşılaşacak iki takımın taraftarları biletlere hücum etti. Yaklaşık 43 bin kişinin Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki yerini alacağı dile getirildi. Bursaspor ve Göztepeli taraftarlar sosyal medya üzerinden centilmenlik çağrısında bulundu. İki grubun final niteliğindeki bu maçı birlikte izleyeceği, stada da beraber gelecekleri duyuruldu.