Süper Lig'de son 3 maçını kazanamayıp düşüşe geçen Göztepe, milli maç arasında TFF 1'inci Lig ekibi Grandmedical Manisaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı. Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Göztepe; Günay, Enes, Kadu, Kosanovic, Tanju, Serkan, Segbefia, Ngando, Halil, Ömer ve Jahovic on biriyle çıkarken, Manisaspor ise Emrullah, Dimov, Hüseyin, Mustafa, Mikic, Asım, Berkay, Bakaki, Zahit, İsmail Haktan ve Atiemwen tertibiyle mücadele etti.

Jahovic sahnede


Sarı-kırmızılılar 15'inci dakikada gol krallığı yarışında Galatasaraylı Gomis'le ilk sırayı paylaşan Jahovic'in golüyle öne geçti ve ilk yarı 1-0 sona erdi. Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, ikinci yarıya başlarken Selçuk, Emrecan, Gouffran, Tayfur, Yavuz ve Ghilas'ı oyuna dahil etti. Maçın 58'inci dakikasında bir kez daha sahne alan Makedon golcü Adis Jahovic skoru 2-0'a taşıdı. Maçın sonlarında Leo Schwechlen ve Hakan da Göztepe'de forma giyen isimler oldu.

Minik Göztepeliler Piri Reis’e emanet

Göztepe’nin yıldız oyuncuları Prince Segbefia, Adama Traure, Mathieu Peybernes ve Yoan Gauffran minik çocuklarını Özel Güzelbahçe Piri Reis Okullarına emanet etti.İdmanlardan fırsat buldukları zamanlarda çocuklarını okuldan almaya gelen yıldız futbolcular Göztepe’ye transfer olup İzmir’e taşındıktan sonra anaokulu ve ilkokula giden çocukları için okul arayışına girdiklerini anlatarak, “Kulübün A Takım İdari Menajeri Zafer Sak ve Yabancı Oyuncular Sorumlusu Asil Bilgehan yardımlarıyla Piri Reis Okullarını görme fırsatı bulduk. Okulu görüp eğitim tarzı hakkında çalışanlardan bilgi aldığımızda çok etkilendik ve çocuklarımızı göndermeye karar verdik” dediler.