Balıkesirspor deplasmanında maçtan önce ısınırken dizinden sakatlanarak son anda kadrodan çıkarılan 16 yaşındaki savunmacı milli maç nedeniyle lige verilen arada fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Takımla idmanlara dün başlayan Ravil kısa süre içinde idman eksiğini kapatmaya çalışacak. Sakatlığı nedeniyle Ümit Milli Takım'da da forma giyemeyen genç defans oyuncusunun durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Altınordu'da sezon başında profesyonel sözleşme imzalayan Kazakistan asıllı Ravil Tagir, ilk 11'in vazgeçilmez isimleri arasına girmeyi başardı.

Video analizi yapıldı

Kırmızı lacivertliler 25 Kasım Pazartesi günü evinde Boluspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına çift idmanla devam etti. Selçuk'taki İsmet Orhunbilge Tesisleri'ndeki sabah antrenmanında Şeytan savunma ve hücum olarak iki grup halinde mevkisel özel çalışma gerçekleştirdi. Takım öğleden sonra Kuşadası Beytullah Baliç Yerleşkesi'nde rakip Boluspor'un video analizini yaptı.

İsmet Orhunbilge Tesisleri'ndeki akşam antrenmanında ise 4'e 1 pas çalışması ile başlayan takım, sınırlı alan oyun ve taktik oyun ile günü noktaladı. 25 Kasım Pazartesi günü Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak Boluspor mücadelesini Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek.