Sarı lacivertli takımın deneyimli oyuncusu Erkan Taşkıran alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF'ye başvurdu. Erkan, 1 ay içinde parasını alamazsa transfer sezonu kapanmadan serbest kalacak

BOLU kampını noktalayıp İzmir'e dönen İkinci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un tecrübeli futbolcusu Erkan Taşkıran, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle önceki gün Futbol Federasyonu'na başvurdu. Geçen yıldan alacağı bulunan Erkan'a bu sezon da ödeme yapılmadığı öğrenilirken, oyuncunun son çare olarak Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtarname gönderdiği bildirildi. Daha önce 320 bin TL alacağı için federasyona giden sol bek Emre Özkan'ı satış listesine koyan ardından tecrübeli futbolcuyu affeden yönetimin Erkan'la da uzlaşma sağlamaya çalıştığı öğrenildi.Erkan, 1 ay içinde parasını alamazsa transfer sezonu kapanmadan serbest kalacak. Teknik direktör Ahmet Yıldırım'ın da Erkan'ı bırakmak istemediği vurgulandı.

Anlaşmalar peşinatsız yapılmış

Sarı lacivertli takımda Erkan'dan sonra diğer oyuncularda da kriz yaşanabilir. İç transferde sözleşmesi uzatılan oyuncularla peşinatsız anlaşıldığı öğrenilirken, futbolcuların ödemelerde gecikme yaşanması sonrası federasyona gitme ihtimalleri bulunuyor. Fırtına iç transferde sadece Batuhan İşçiler, Adil Demirbağ ve Civar Çetin'le anlaşamadı. Daha önce sözleşme uzatılmayacağı konuşulan Zafer Çevik ise kulubünde kaldı.

Bucaspor Futbol Akademi'yi yeni departman geliyor

Bucaspor Futbol Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Özdemir, Okul Öncesi Öğretmeni ve Aile Danışmanı Canan Çam ile Dokuz Eylül Üniversitesi Psikoloji Bölümü son sınıf öğrencilerinin destekleriyle akademide Spor Psikolojisi Departmanı oluşturmak için ilk adımlar atıldı. Bucaspor Futbol Akademi Başkanı İbrahim Halibl Ülgen göreve geldikten sonra yeni atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Spor Psikolojisi Departmanı önemli bir eksikti. Çocuklarımız için iyi bir deneyim olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.