Haber/ Levent ARIÖZ

Şampiyonluk hedefiyle yola çıktıkları sezonda Play Off hattının 4 puan gerisine düşen Ci Group Buca'nın golcü oyuncusu Gökhan Erdöl, devre arasında kadar kalan 2 maçı kazanıp taraftarın gönlünü almak istediklerini söyledi. Kariyerinde 3. Lig'de 4 gol krallığı yaşayan, bu sezon da sarı lacivertlilerde attığı 8 golle takımının en skorer ismi olan 32 yaşındaki forvet, cumartesi günü oynanacak Silivrispor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Yeni teknik direktör Ersin Aka ile iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden tecrübeli hücumcu, "İki hafta önce lider Serik karşısında iyi sinyaller vermiştik. Öne geçmemize rağmen şanssız goller yiyip kaybetmiştik. Geçtiğimiz hafta sonu da Karaköprü maçında yine 1-0'ı yakalayıp skoru koruyamadık. Silivrispor önünde şanssızlığımızı kırmak amacındayız. Devre arasına kadar oynayacağımız Silivri ve Düzcespor müsabakalarından kesinlikle 6 puan toplamalıyız. Şu an puan durumuna bakmak dahi istemiyorum. Camianın ve buraya gelen futbolcuların hedefi büyük. Önümüzdeki 2 maçı alıp puanımızı 27 yapıp sezon sonunda hedeflediğimiz bir üst lige çıkacağız" dedi.

Küskünler Arena'ya gelsin

Kariyerinde 350'nin üzerinde 3.Lig maçı ola Gökhan, 3.Lig'in diğer arenalarından farklı olduğunu ifade ederek, "O günün şartlarında mücadele eden kazanıyor. Lig sonuncusu lideri yeniyor. 17 takımın hedefini sorsan hepsinin hedefi şampiyonluk der. Bizim camiamız çok büyük. Taraftarımıza çağrıda bulunmak istiyorum. Bize sahip çıksınlar. Gelmeyenleri davet ediyorum. Biz buraya gelirken Buca'nın taraftar kitlesini bilerek transfer olduk. Sahaya çıktığımızda bir moral bozukluğu yaşıyoruz. Taraftarımız geçmiş dönemde rakibe baskı altına alan bir topluluktu. Gelenlere büyük teşekkür ediyorum. Ama gelmeyenleri Arena'ya davet ediyorum" diye konuştu. Futbolda oynaması en zor mevkinin forvet olduğunu sözlerine ekleyen Gökhan Erdöl, "Herkes kaleye dönükken, sen sırtın dönük oynuyorsun. Stoper topu taca atsa alkışlanır, senin topun direkten dönse bile eleştirilirsin. 3. Lig'de 4 gol krallığı yaşadım. Gol atıp takıma ne verdiğin önemli. Top çizgiyi geçsin de kim atarsa atsın. Yeter ki Buca hedefine ulaşsın. Şu ana kadar Buca'yı üzdük ama kalan 2 maçımızı kazanacağız. Takımda o özgüven var" cümlelerini kullandı.

Mert Hakan Avrupa'ya gider

Tire 1922'den eski takım arkadaşı Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mert Hakan Yandaş'ın Avrupa liglerine transfer olacak kalitede olduğunun altını çizen Gökhan Erdöl, "3.Lig'de oynarken, Süper Lig'e gideceği o zamandan balliyor. İnanılmaz bir yeteneği var ve artısı yetinmemesi. Sürekli çalışıp üstüne koymaya gayret etmesi. Bir istatistik tutulsa Süper Lig'in en çok koşan oyuncularından biri olabilir. Sivasspor'a ilk transfer olduğunda Avrupa'ya hemen gider diyordum. Sakatlığı hayallerini biraz ertelemesine sebep oldu. Ama şimdi tekrar bir sıçrama yaptı. Sezon sonunda yurtdışına transfer olacağını düşünüyorum" diye konuştu.