Bu sezon hücumda bir çok şans bulmasına rağmen sonuca gidemeyen sarı lacivertlilerde golcüler Hasan ve Devrim kurmaylara gol sözü verdi.

ZİRAAT Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bergama Belediyespor'a 2-1 yenilerek elenen Bucaspor, pazar günü oynayacağı Cizrespor maçına kilitlendi. Hücumda etkili bir görüntü ortaya koymasına rağmen sonuca gidemeyen sarı-lacivertlilerde gözler golcüler Devrim Bekar ve Hasan Kaşıkara'ya çevrildi. Teknik Direktör Yüksel Kepoğlu'nun iki genç futbolcuyla idmanlarda özel olarak ilgilendiği ifade edilirken, Hasan ve Devrim'in Cizre'de kurmaylara gol sözü gol sözü verdiği öğrenildi.

Saruhan sahaya çıkıyor


Öte yandan sezon başında kadro dışı kaldıktan sonra yönetimle görüşerek affedilen Saruhan Fındıkçı Cizrespor maçında takımın en önemli silahlarından biri olmak istiyor. Geçen sezon 35 maçta 4 gole imza atan, yaz transfer döneminde satılarak kulübün para kazanmak istediği Saruhan kulüpte kalınca kendini tamamen sarı lacivertlilere odakladı. İdman eksikliğini kapatan 21 yaşındaki orta sahanın Cizre deplasmanına götürüleceği ve Teknik Direktör Yüksel Kepoğlu'nun genç oyuncuyu 11'de oynatacağı ifade edildi.