İzmirspor, sezonu yarın Ödemişspor'la oynayacağı İzmir derbisiyle açıyor. Teknik Direktör Serdar Sabuncu, "Profesyonel ligden bir çok oyuncu aldık. BAL'ın oyun dinamiklerine alışırsak, şampiyonluk çok yakın" dedi.

LEVENTİki yıllık Süper Amatör Lig macerasının ardından 2018-19 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek İzmirspor, ligin ilk maçına hazır. Ödemişspor'la yarın Buca İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek Şimşek, galibiyete kilitlendi. İnciraltı Cavit Ölçer Tesisleri'nde çalışmalarını sürdüren lacivert beyazlılarda teknik direktör Serdar Sabuncu, "Dünyada her maçtan 3 puan alan takım yok. Ancak biz her maçta galibiyet için savaşacak, son saniyeye kadar mücadele edecek bir İzmirspor olacağız. Bunu yaparsak zaten hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşırız" dedi. Rakip Ödemişspor'un geçen sezonki iskelet kadrosunu koruduğunu ifade eden deneyimli teknik adam,

Ödemiş'e dikkat


"Üstüne Serkan Silan gibi tecrübeli bir oyuncuyu transfer ettiler. Güçlerinde bir azalma yok. Derbi niteliğini taşıyan bir mücadele olacak. Biz kendimize güveniyoruz. Yeni transferlerimiz ve geçen sezonki iskeletimizin uyumu çok iyi. Sezona 3 puanla başlamayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Altay, Göztepe ve Altınordu'da görev yaptığı dönemde beraber çalıştığı eski oyuncularının kadroda olmasının avantaj olduğunu sözlerine ekleyen başarılı çalıştırıcı, "Davranış, karakter ve potansiyellerini bildiğim oyuncularla çalışacağım. Tek aşmamız gereken konu bu ligin oyun dinamiklerine göre oynamak olacak. Transferlerimizin çok profesyonel liglerden oldu ve Bölgesel Amatör Lig başka bir arena. Daha çok mücadele ve savaş istiyor. Çok çalışarak ve maç oynadıkça bu sorunu aşacağız" ifadelerini kullandı. Levent ARIÖZ

Buca İlçe'de yenilmedi


Bu sezon iç saha maçlarını oynayacakları Buca İlçe Stadı'nda çok iyi anıları olduğunun altını çizen İzmirspor'un teknik patronu Serdar Sabuncu, "Buca Stadı'nın benim için özel bir yeri var. Altay'ın 3. Lig'de mücadele ettiği sıkıntılı zamanlarında bir sezonu namağlup kapattık. Orası benim için bir mabet. Sezon öncesi yönetimden bu statta oynamak için ricada bulundum ve beni kırmadıkları için onlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.