Haber Levent ARIÖZ

Bucaspor Başkanı Cihan Aktaş, U17 ve U19 takımının Türkiye şampiyonu olup Elit Lig'e yükselmeleri halinde iti ekibe toplam 200 bin TL prim vereceğinin sözünü verdi

"Amatör'e Düştü" gözüyle bakılan Bucaspor'da ateşten gömleği giyip sorumluluk alan ve 3. Lig'de kalan 6 haftada takımının kümede kalması için yoğun mesai harcayan Başkan Cihan Aktaş altyapıyı da unutmuyor. Başkan Aktaş, Bölgesel Gelişim Ligi 3.Grup'u lider tamamlayan U17'ler ve üst tura yükselmeyi garantileyen U19 takımının Türkiye şampiyonu olup Elit Lig'e yükselmesi halinde iki takıma toplam 200 bin TL prim vereceğini ifade etti. Başkan Aktaş yaptığı açıklamada, "U 17 takımımız şampiyonluğu garantiledi.

U16'larda şampiyon

U 19 takımımız çok iyi gidiyor. Türkiye şampiyonluğu maçında iki takıma da başarılar dilerim. Toplam 200 bin TL'lik ödülleri iki takımıma da prim olarak vermeyi söz verdim" ifadelerini kullandı. Üst tura yükselen iki takım, Türkiye'deki diğer 12 takımla birlikte Play Off oynayacak. Eleme usülü sonrası kalan 3 takım Elit Lig'e yükselerek Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig ekipleriyle aynı ligde yer alacak. Öte yandan sarı lacivertlilerin U16 takımı da şampiyon olarak Bucaspor taraftarının göğsünü kabarttı.