Samsunspor'la berabere kalarak 4 maçlık galibiyet serisi sonlanan Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz" dedi.

Spor Toto 1'inci Lig'de evinde 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamayıp Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, galibiyet serisini 5 haftaya çıkaramamanın üzüntüsünü yaşıyor. Karşılaşmanın ilk yarısında istedikleri agresif, canlı ve tempolu oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Rakibimiz 1 puan almak için savunma yaparak oyunun temposunu düşürdü. Topa sahip olduk ancak istediğimiz oyunu bir türlü sergileyemedik" dedi.İkinci 45 dakikada oyunu hızlandırmak için hamleler yaptıklarını ifade eden Eroğlu, "Kanatlardan ataklar yaparak sonucu gitmek istiyorduk. Dersimize çalışmıştık. Çok pas hatası yaptık. Uzun süre gol atamadık, ancak golü güzel bir dakikada bulduk. Daha sonra rakip yabancı oyuncularını sahaya sürerek uzun toplarla etkili oldu. Duran toptan bir gol yedik. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Salı günü Gaziantepspor deplasmanında galibiyet arayacağız" diye konuştu.
Altınordu, ligde 33 puana ulaştı.

Minik kramponlar Selçuk’ta buluşacak


Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’yı makamında ziyaret etti. 6- 8 Nisan tarihlerinde Selçuk Altınordu Futbol Kulübü’nün Selçuk’ta bulunan tesislerinde düzenlenecek olan U12 Futbol İzmir Cup Turnuvası ile ilgili Başkan Bakıcı’ya bilgi vermek için gerçekleştirilen ziyarette Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan kulüp olarak Selçuk’ta bir tesisleri bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Altınordu Futbol Kulübü Selçuk Tesisleri’nde 6- 8 Nisan tarihleri arasında U12 Futbol İzmir Cup Turnuvası düzenlenecek. Bu yıl beşinci kez düzenlenecek olan turnuvaya, aralarında Türki Cumhuriyetler, Arap Ülkeleri, Rusya, Ukrayna, Balkan ülkeleri, İngiltere, Fransa, Almanya, Romanya, Hırvatistan gibi ülkelerin de bulunduğu 20 ülkeden 12 yaş grubunda futbol oynayan çocuklar katılacak. 12 yaş kategorisinde Avrupa’nın en iyi organizasyonlarından biri olarak kabul edilen U12 Futbol İzmir Cup kapsamında   dünyanın farklı ülkelerinden gelen küçük futbolcuları üç gün boyuncaSelçuk’ta festival gibi bir ortamda yeteneklerini sergileyecekler.