Son 3 deplasman maçında Ankaragücü'nü, Ç. Rizespor'u ve Gaziantepspor'u mağlup eden Altınordu, Adanaspor'u da yenerek dış sahada üst üste dördüncü zaferini elde etmeyi hedefliyor.

SPOR Toto 1. Lig'de Play-Off mücadelesi veren Altınordu, dış sahadaki iyi performansını göstermek istiyor. Son 3 deplasman maçında Ankaragücü'nü 2-0, Çaykur Rizespor'u 3-0 ve Gaziantepspor'u 1-0 mağlup eden kırmızı-lacivertliler, Adanaspor'u da yenerek dış sahada üst üste dördüncü zaferini elde etmeyi hedefliyor. Kırmızı lacivertliler, pazar günü deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçında üç eksikle mücadele edecek. İzmir ekibinde hafta içinde ameliyat olan sağ bek Kerim Alıcı, sarı kart cezalısı stoper Recep ve tedavisi süren ön libero Oğulcan forma giyemeyecek. Altınordu'da sarı kart sınırında yer alan forvetler Mirkan ve Fatih'le kanat oyuncusu Erdoğan kart görmeleri halinde İzmir'de oynanacak İstanbulspor maçı öncesi cezalı duruma düşecek.

Özkan'dan Çelen'e ziyaret


Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’i Ankara'da ziyaret etti.Altınordu’da cimnastik branşına büyük önem verildiğini vurgulayan Özkan, “300’e yakın spor okulu öğrencimiz var ve her geçen gün daha da büyüyoruz. Artık 102 merkezde futbol eğitimi alan 7 binin üzerindeki çocuğumuza da cimnastik ve atletizm dersleri vereceğiz. Altınordu Futbol Okulları yerine Altınordu Spor Okulları adını kullanmaya başlayacağız. En büyük dileğimiz tabandan Türk sporuna yeni cimnastikçiler yetiştirmek ve Ferhat Arıcan’ın Tokyo 2020 Olimpiyatları’nda madalya almasına katkıda bulunmak. Bunun için özel bir ekip kurduk ve hedefe ulaşacağız; çünkü inanıyor ve çok çalışıyoruz” dedi.