Gurbetçi futbolcunun yeni sezon için talep ettiği rakamın yüksek olduğu, yönetimin takım içi dengeleri bozmamak adına Mirkan'ın istediği ücreti vermeyeceği kaydedildi.

Spor Toto 1. Lig'de ekiplerinden Altınordu'da forvet Mirkan Aydın'ın sözleşme yenilemeye yanaşmadığı öğrenildi. İzmir ekibinde attığı 13 golle dikkatleri üzerine çeken gurbetçi futbolcunun yeni sezon için talep ettiği rakamın yüksek olduğu, yönetimin takım içi dengeleri bozmamak adına Mirkan'ın istediği ücreti vermeyeceği kaydedildi. Kırmızı-lacivertlilerin sözleşmesi sona erecek Mirkan'la tekrar anlaşmasının zor bir ihtimal olduğu belirtildi. Altınordu, bu gelişme üzerine belirlediği alternatif golcülere yönelme kararı aldı. İzmir ekibi, geçen sezon da ilgilendiği Medipol Başakşehir'in genç santrforu Atabey Çiçek ya da Denizlispor'un usta golcüsü Mehmet Akyüz'ü transfer etmeyi düşünüyor. Kiralık olarak kadroya katılması planlanan Atabey geçen sezon kiralık oynadığı Adana Demirspor'da 7 gol atttı. Denizlispor'dan ayrılması gündemde olan Mehmet Akyüz sezonu 16 golle tamamladı.

U 17 takımı İspanya'da


Öte yandan U17 takımı, 17 yaş kategorisinde dünyanın en iyi turnuvaları arasında gösterilen Mundial de Clubes’e katılmak için İspanya'ya gitti. Madrid’de 11 gün boyunca sürecek bu üst düzey turnuvada gençler, dünyanın en iyi altyapı kulüplerinden Barcelona’nın yanı sıra Brezilya’dan Santos FC ve Japon JEF United ile aynı grupta yer alacak. Kırmızı lacivertliler, 28 Mayıs Pazartesi günü Barcelona (23:15), 30 Mayıs Çarşamba Santos FC (19:00) ve 31 Mayıs Perşembe Jef United (23:15) ile karşılaşacak. Barcelona maçı saat 23.15'te başlayacak. Maçlar sonunda üç grupta en iyi ilk 2 ile tüm grupların en iyi averajea sahip 2 takımı final serisine yükselecek.