Yeni sezon öncesi Manisa'da oynadığı son hazırlık maçında Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor'a 6-2 yenilen TFF 1'inci Lig ekibi Altınordu'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, sonuçtan ders çıkaracaklarını söyledi.

Bu yenilgiyi özel müsabakada almalarının avantaj olduğunu dile getiren Eroğlu, "Geçen çarşamba günü Göztepe ile tempolu bir karşılaşma oynamıştık. Yine bir Süper Lig ekibiyle karşılaştık. Herkesi görme adına çok oyuncu değiştirdim. 70'inci dakikaya kadar dengeli bir oyun oynandı. Kalan bölümde bireysel hatalardan üst üste kalemizde goller gördük" dedi.

14 Ağustos Pazartesi günü deplasmanda Elazığspor'la oynayacakları ilk lig maçına kadar eksikleri kapatacaklarını ifade eden Eroğlu, "Bizim için önemli olan ligde ne yapacağımız. Sezona iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

Bu arada Akhisar randevusunda iki sol bekin sakatlanması keyifleri kaçırdı. Üst adalesinde aldığı darbe nedeniyle 40'ıncı dakikada Ali Mert oyundan çıkarken, bu futbolcunun yerine giren Yusuf Acer da kasığındaki ağrı nedeniyle 50'inci dakikada maça devam edemedi. İki futbolcunun durumu yarın yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.