Siyah beyazlılar’ın genç yıldızı Atakan Çankaya, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2.Lig’den 23 yaş altı oyuncularından oluşturulacak Milli Takım karmasına davet edildi.

TFF 2. Lig 24. hafta müsabakasında Pazar günü İzmir’de konuk edeceği Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren zirve ortağı Altay’da genç ön libero Atakan Çankaya, A Milli Takım oyuncu havuzunu genişletmek amacıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucesku’nun talebiyle düzenlenecek organizasyona çağrıldı. Atakan, 27-28 Şubat tarihlerinde TFF Hasan Doğan Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilecek; A, Ümit ve Genç Milli Takım antrenörlerinin izleyeceği 2 müsabaka forma giyecek.

TAŞDEMİR’DEN MORAL KAHVALTISI


Gümüşhanespor’un puan kaybettiği 23. haftada Karagümrük galibiyeti ile zirve iddiasını perçinleyen Altay’da Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ederken; Teknik Direktör İsmet Taşdemir ekibiyle moral kahvaltısında bir araya geldi. Oyuncular ve Teknik Heyet ile Sportif Direktör Özden Töraydın ve Kulüp Yöneticisi Hilmi Bozok’un katıldığı kahvaltıdaki keyifli atmosfer öğleden sonra gerçekleştirilen antrenmanda da devam etti. Sportif Direktör Özden Töraydın tüm ekibin motivasyonunun üst düzeyde olduğunu söyledi. Töraydın, hafta sonu oynanacak Konya Anadolu Selçukspor maçında tribün desteğinin en büyük silahları olacağını belirterek siyah-beyazlı tüm taraftarları zorlu müsabakaya davet etti.

Taşdemir'den Konya uyarısı


TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta pazar günü evinde Konya Anadolu Selçukspor'u yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmak isteyen Altay'da teknik direktör İsmet Taşdemir, rakibin tehlikeli bir takım olduğunu vurguladı. Konya temsilcisinin 2'de 2 yaparak İzmir'e geleceğini ve 7 haftadır mağlubiyet yüzü görmediğini hatırlatan İsmet Taşdemir, "Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Selçukspor, son haftalarda çıkışa geçti. Gümüşhanespor ve Şanlıurfaspor'la oynadığı müsabakalardan galibiyetle ayrılarak iyi bir ekip olduğunu gösterdi. Son 4 haftada sadece 1 gol yediler. Zor bir maç olacak. Biz de iyi bir grafik yakaladık. Kazanacak güçteyiz. Tek hedefimiz 3 puan" dedi.