Ligin ilk maçı olan Zonguldak Kömürspor'a karşı cezası nedeniyle boş tribünlere oynayan siyah beyazlılarda Başkan Özgür Ekmekçioğlu, "Taraftarımız ile buluşacağımız Ş.Urfa maçını iple çekiyoruz"dedi.

4-0’lık Zonguldak Kömürspor galibiyetiyle 2. Lig’e hızlı bir başlangıç yapan Altay’da bayramlaşma merasimi neşeli anlara sahne olurken; Başkan Özgür Ekmekçioğlu, Kahramanmaraş deplasmanı sonrası taraftarları ile buluşacakları Şanlıurfaspor maçının kendileri için üçüncü bayram olacağını söyledi. Altay, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kurban Bayramı’nı neşeyle kutladı. Teknik Direktör Cüneyt Biçer’in 3 gün izin verdiği siyah-beyazlılar tatil öncesi gerçekleşen son antrenmanda, Başkan Özgür Ekmekçioğlu ile Sportif Direktör Özden Töraydın’ın baklava ikramıyla bayrama girdi.

Başkan takımı beğendi

Antrenman sonrası oyuncular ve teknik heyetle bir araya gelen Başkan Ekmekçioğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarken; tüm Altay Camiası ve siyah-beyazlı ekibin sevdikleriyle mutlu bir Kurban Bayramı geçirmelerini temenni etti. Türk Futbolunun en önemli markalarından olan Altay’a layık bir oyuncu grubu ile çalışmaktan büyük gurur duyduğunu kaydeden Ekmekçioğlu; ‘‘Lige iyi bir başlangıç yaptık. Ekibimizin hırs ve inancı bizleri mutlu etti. Kahramanmaraş deplasmanı sonrası taraftarımız ile buluşacağımız Şanlıurfaspor maçı bizim için üçüncü bayram olacak. Tüm Büyük Altay sevdalıları ve Türk-İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.’’ dedi. Levent ARIÖZ

Erkan'a veto

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay, Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bucaspor'la yollarını ayıran Erkan Taşkıran'ı veto etti. Bucaspor'da alacakları yatırılmaması nedeniyle sözleşmesini fesheden Erkan'ın, İzmir'de kalmak istediği ve menajerler tarafından Altay'a önerildiği belirtildi. Sol kanat ve sol bek olarak görev alan Erkan'a ihtiyaç duymadıklarını belirten Altay yönetimi, "Bizim kanatlarda eksiğimiz yok. Tam tersine alternatifimiz bol, o yüzden kendisini düşünmüyoruz" yanıtı verdi.

Bugsaş'la görüşüyor

Tecrübeli futbolcunun bu gelişme üzerine Bugsaşspor'la görüşmelere başladığı dile getirildi. Altay'da Başkan Özgür Ekmekçioğlu, önceki akşamki antremanı ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcuların bayramını kutladı. Gaziemir Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde dün sabah yapılan idmanın ardından izne çıkan Altay, deplasmanda oynanacak Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarına pazartesi günü yeniden başlayacak.