Harun Aydın transferinin zora girmesi sonrası siyah beyazlılara 2.Lig'de Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk yaşayan Fatih Gül ismi önerildi


Haber / Levent ARIÖZ

Spor Toto 2.Lig'de zirveye oynayacak bir takım kurmanın hazırlıklarını yapan Altay'da gündemdeki ilk konu orta saha transferi. Ön liberoya iki oyuncu almayı planlayan siyah beyazlılılar, uzun süredir uğraş verdiği Ankaragücülü Harun Aydın transferinde aşama kaydedemeyince başka isimlere yönelme kararı aldı. Konyasporlu Maksut Taşkıran'ın da peşinde olan İzmir ekibine menajerler vasıtasıyla geçen sezon 2.Lig'de Erzurum Büyükşehir Belediyespor formasıyla şampiyonluk yaşayan Fatih Gül ismi önerildi. 29 yaşındaki oyuncunun bonservis sorunu bulunmazken, teknik heyetin raporu doğrultusunda transferin şekillenmesi bekleniyor. 2012-13 sezonunun devre arasında bir diğer İzmir ekibi Karşıyaka'nın da formasını giyen Fatih, Zeytinburnuspor, Boluspor, Kartalspor ve Yeni Malatyaspor'da top koşturdu.

Çifte düğün


Altay’ın iki tecrübeli savunmacısı Necdet Kaba ve Hayrullah Çelik, siyah-beyazlı ekipte evliler kervanına katılan son isimler oldu. Zorlu Play-Off finalinde Kocaelispor’u geçerek şampiyonluk sevincini yaşayan kadronun iki önemli ismi Necdet Kaba ve Hayrullah Çelik bekarlığa veda etti. İç transferde sözleşmelerini uzatan imzaları atan Necdet ve Hayrullah, yeni sezon öncesi nikah masasına oturarak bu kez sonsuz mutluluk için imza attılar. Memleketi Trabzon’da nişanlısı Özlem Hanım ile hayatını birleştiren Necdet’i takım arkadaşı Murat Türkkan ve geçtiğimiz sezon siyah-beyazlı formayı giyen Erhan Kurt yalnız bırakmazken; Hayrullah ise memleketi Bulgaristan’ın Kırcaali kentinde Nişanlısı Ebru Erdinç ile dünya evine girdi.

Yüzmenin yüz akı oldular

Öte yandan Altay Yüzme Şubesi, Isparta’da düzenlenen 11-12 yaş Türkiye Gelişim Yarı Finalleri’nden madalya ile döndü. Organizasyonun ilk seansında 100 serbestte Irmak Şereflioğlu, Ceylin Güler, Zeynep Oktay ve Paşam Çalık baraj müsabakalarını geçerek madalyalarını aldılar.