Mersin İdman Yurdu maçında Bucaspor'a galibiyeti getiren golü atan İlyas Çakmak, bu sezon 7 kez ağları havalandırarak, İkinci Lig Kırmızı Grup'taki 5 takım kadar fileleri sarstı.


TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bucaspor'un golcüsü İlyas Çakmak, kariyerinin en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Son olarak İzmir'deki 1-0'lık Mersin İdmanyurdu zaferinde rakip fileri sarsarak 7 maçta toplam 7 gole ulaşan tecrübeli santrfor, gruptaki 5 takım kadar gol attı. Grupta Kocaeli Birlikspor 7 kez, Etimesgut Belediyespor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor 6'şar kez ağları havalandırırken, Tuzlaspor 4, Mersin İdmanyurdu ise 1 gol atabildi. İlyas, kariyerinde bir sezonda en fazla 12 gol kaydetti. Deneyimli forvet gol krallığı yarışında kendisi gibi 7'şer golü bulunan Keçiörengücü'nden İlyas Kubilay ve Amed Sportifli Deniz Naki ile çekişiyor.

Bulut eski takımına karşı

İlyas'ın sezona çok iyi başladığını dile getiren Sportif Direktör Halim Karaköse, "İlyas 29 yaşında, kariyerinin en olgun döneminde. Hazırlık kampında çok iyi çalışmanın meyvesini aldı. Çok hırslı olması hepimizi mutlu ediyor. Attığı gollerin devamının geleceğine inanıyoruz. Onu keyifle izlemeye devam edeceğiz. İlyas gibi diğer deneyimli oyuncularımızdan da en yakın zamanda patlama bekliyoruz" diye konuştu. Öte yandan Teknik Direktör Mehmet Bulut, pazar günü deplasmanda eski takımı İnegölspor'a karşı ilk sınavına çıkacak.