Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanmasına şaşırmayanlardanım. Fransa'nın Marsilya'sında, doğallıktan uzak düğünü hatırlarsak; Ortada durmaksızın hoplayan zıplayan, garip dans figürleri sergileyen damatsız bir gelin vardı. Bir formalite yerine getirilmiş gibiydi...
Şeyma 20 yaşındayken evli, iki çocuklu Acun'la birlikte olmaya başladı. Yasak aşk kesmedi, ondan bir de çocuk yaptı.
Kepazelik ortaya çıkınca Zeynep Yılmaz iki çocuğunun velayetini aldı, boşandı.
O zamanki iddialara göre Acun boşanmamak için deyim yerindeyse eşinin kapısında yattı. Ama nafile... Zeynep Yılmaz aileden görgülü, iyi eğitim almış, başarılı bir iş kadını... Sosyal yaşamda da sevilen bir isim...
Metres olarak başladığı yolun sekizinci yılında nikah masasına oturan, bir yıl sonra boşanan Şeyma'nın aldığı tazminat günlerce konuşuldu. 10 milyon liranın yanı sıra, aylık 125 bin lira... Kimseyi ilgilendirmez. Veren memnun alan memnun..
Kadın boşandığının ertesi günü soluğu Miami'de aldı. Instagram hesabından bedenine kazıttığı dövmesini gururla gözlere soktu... “Yapabileceğine inandı ve yaptı...”
Doğru; Orta halli bir ailenin kızı iken, kutu açtığı yarışma programı sayesinde Acun'un sevgilisi oldu. Estetiklerle tepeden tırnağa değişti. Özel jetle dünyayı gezdi. Kendi emeğiyle bir ömür çalışsa sahip olamayacaklarından anasını, babasını, kardeşlerini de nasiplendirdi.
Sosyal medyadan tanığız, Şeyma ve Şeyma gibilere özenen o kadar çok genç kız var ki... Para, lüks ve marka peşinde koşan, bu uğurda her yolu mübah sayan... Evli- bekar ayırt etmeyen, zengin olsun yeter diyen...Gelişimine yatırım yapmayan, bir mesleğin hayalini kurmayan...
Mutluluğu bir erkeğin cüzdanında arayan...Zavallılar ordusu...


Sıla'ya yapılan ayıp

Sıla ile Ahmet Kural arasındaki 'darp' davası sürüyor. Hafta içinde ortaya çıkan bir videoda Sıla ve arkadaşları çakır keyif bir ev ortamında sohbet edip, şarkı söylüyor. İddialara göre bu görüntüler Sıla'nın 'dayak yedim' dediği gecenin hemen ertesi günü yaşanmış. Kural'ın avukatı da bu videoyu dava dosyasına eklemiş.
Görüntüleri cep telefonuyla kaydedip sonra da sosyal medyasından yayınlayan kişinin Cem Mumcu olduğu ortaya çıktı. Mumcu bir psikiyatrist... Hipokrat yemini etmiş bir doktor yani... Zor günler geçiren bir kadına hekim eliyle bir tokat da o atmış. Sonradan görüntüleri lütfedip silmiş... Sıla'ya nasıl bir açıklama yaptı acaba bu sözde dost?