Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İl Yönetiminin başlattığı İlçe turları, 7. Etabında Kiraz, Beydağ ve Ödemiş ilçelerini kapsayan Küçük Menderes bölgesiyle devam etti.  CHP İl Başkanı Yücel, örgüt buluşmalarında yaptığı konuşmada, İzmir yerelinde önceliklerinin Kiraz ve Ödemiş’inde aralarında bulunduğu ve son seçimde kaybedilen 8 ilçe’yi kazanmak olduğunu ifade etti.

İLK DURAK BEYDAĞ


CHP Yönetimini ziyaretlerin ilk durağı olan Beydağ’da CHP İlçe Başkanı Feridun Yılmaz ve Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk karşıladı. CHP Beydağ İlçe Başkanı Yılmaz yaptığı konuşmada “İl başkanımıza ve yönetimimize Beydağ ilçe örgütümüz adına teşekkür ediyorum. Örgütümüz tüm parti içi çalışmalarını tamamlayarak seçimlere hazır hale geldi. Genelden önce, yerelde başarıya ihtiyaç var. Sayın il başkanımızın da daha önce ifade ettiği gibi, başarı yerelden genele yayılacaktır. Yerelde bizler Beydağ’da gerekeni yapacağız. Hep birlikte çalışıp 2019’da başarılı olacağız. Beydağ ilçemiz adına İl Başkanımız ve yönetimimize bizleri yalnız bırakmadıkları ve destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Beydağ gibi kırsal kesimlerde CHP’li bir belediyenin nasıl iyi yönetildiğini ve halkın sorunlarını nasıl çözdüğünü göstermenin çok önemli olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan İl Başkanı Deniz Yücel’de, İzmir’deki hedefin 30’da 30 olduğunu ifade ederek, şunları söyledi.

YÜCEL: HEDEF 30'DA 30


Partimizin birliğe ihtiyacı var. Yapacağımız her çalışmada başarının anahtarı birlik ve çok çalışmak. Bugün Beydağ’da örgütümüzle bir arada olmaktan ve sizlerin bu yakın ilgisinden çok mutluluk duydum. Beydağ’da yerelde iktidarız ve bu hizmeti iyi yaptığımız, halkımızın seçimlerde tekrar tekrar verdiği destekten belli oluyor. Beydağ bizim için önemli. Yerelde CHP’nin başarısını göstermesi açısından çok önemli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyemiz Beydağ’a ve bölgeye yaptığı hizmetlerle ilçelerimizin kalkınmasına çok katkı koyuyor. Bu hizmetler her geçen gün aratarak sürecek. Özellikle kaybettiğimiz 8 ilçe’de yerel yönetimleri de geri kazanarak, İzmir’de 30’ta 30 hedefimizi gerçekleştirmeye kararlıyız. Büyükşehir Belediyesini de kazanarak, CHP İktidarına İzmir’den rekor bir destek vereceğiz. Bu yolda herkese çok ihtiyacımız var, toplumun her kesimini kucaklamak zorundayız.


KÜLTÜR MERKEZİ BEYDAĞ’A ÇOK YAKIŞMIŞ


Ziyaretin ardından, Beydağ Belediyesinin İzmir Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla yapımını tamamladığı ve önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan, Beydağ Kültür Merkezi ve Konukevi’nde incelemelerde bulunan il başkanı Yücel, “CHP’li bir belediye olan Beydağ Belediyesinin bu güzel tesisi ilçeye kazandırması bizleri gururlandırdı. CHP’nin hizmet anlayışı budur. Önceliğimiz ilçelerimizin, halkımızın kalkınmasıdır. Tesis ilçeye çok yakışmış, Belediye başkanımıza ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyor, halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

CHP KİRAZ SEÇİME HAZIR


Beydağ İlçe ziyaretinin ardından Kiraz ‘a geçen CHP İzmir İl Yönetimi ilçe başkanlığında ilçe örgütü ile bir araya geldi. Ziyarette konuşan Kiraz CHP İlçe Başkanı İsmet Korkmaz, ziyaretin örgütü çok mutlu ettiğini belirterek “İlçe kongremizin ardından Kiraz’da 2019 seçimleri için çalışmalarımıza zaten başlamıştık. İl Başkanımız ve yönetimimizin de desteğiyle ilk hedefimiz Kiraz’da belediyemizi yeniden kazanmak olacaktır” dedi.
Kiraz CHP ilçe binasında parti üyelerine seslenen İl Başkanı Deniz Yücel “. Kiraz CHP’nin sosyal ve adaletli, hizmet üreten ve insan odaklı belediyecilik anlayışını fazlasıyla hak ediyor” diyerek başladığı konuşmasında şunları kaydetti.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ


Artık tek hedefimiz 2019’da yerel ve genel seçimleri kazanmak.. İzmir’de ilk hedefimiz, aralarında Kiraz’ında olduğu ve bir önceki seçimlerde kaybettiğimiz 8 ilçede seçimleri yeniden kazanmak. Bizim Kiraz’a ve diğer 7 ilçeye bir borcumuz var. Seçimleri kazanarak bu borcumuzu hizmetlerimizle ödeyeceğiz. Gece gündüz demeden çalışacağız. Bu süreçte Kiraz’ın hep yanında olacağız ve birlikte çalışacağız. Neye ihtiyacınız olursa hep sizleri dinlemeye ve birlikte çalışmaya hazırız. Kiraz CHP’nin sosyal ve adaletli, hizmet üreten ve insan odaklı belediyecilik anlayışını fazlasıyla hak ediyor. Bize düşen tek vücut olarak, uyumlu bir çalışma ortaya koymak. Bunu birlikte başaracağımıza ve ilk seçimde Kiraz’da belediyeyi alacağımızdan hiş kuşkum yok.

ÖDEMİŞ’E 2019 MÜJDESİ


CHP İzmir İl Yönetiminin İlçe ziyaretlerinde son durağı Ödemiş oldu. Ödemiş ilçe başkanı Mehmet Birlik “Bugün il başkanımızın bizleri dinlemeye gelmesi, ilçemizi ziyaret etmesi bizim için çok anlamlı. İl başkanımıza ve yönetimimize çok teşekkür ediyoruz. Örgütümüzle birlikte Ödemiş’te seçimi kazanacağımızı bir kez de onların huzurunda dile getiriyorum. Biz CHP olarak Ödemiş’i alacağız” dedi.
İlçe ziyaretinde partililere seslenen Cumhuriyet Halk Partisi İzmir il başkanı Deniz Yücel “Ödemiş’e CHP’li belediye müjdesi vererek, şunları ifade etti.

Baharın gelişinin müjdelendiği, doğanın yeniden canlandığı bugünlerde Ödemiş ilçe örgütümüz ile birlikte olmaktan çok mutluyuz. Buradan şimdiden Ödemişlilere bir müjde de biz verelim. Özlediğiniz hizmeti ve beklediğiniz projeleri üretecek, üreticisini kalkındıracak, cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak adaletli yönetim sergileyecek CHP’li belediyeniz, 2019’da sizlerin emrinde olacak. CHP olarak sadece Ödemiş’i değil 2014’te kazanamadığımız 8 ilçenin tamamını kazanacağız. Bizim başarımızı engellemek, halkımızın kafasını karıştırmak için seçim yasalarıyla, ittifak düzenlemeleri ile oynayıp duran bir iktidar var. Seçimde güvenliği şimdiden yok saymaya çalışıyorlar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye AKP’ye mecbur değildir. Artık hangi hamleyi yaparlarsa yapsınlar 2019’da CHP iktidarını engelleyemeyecekler. Biz örgüt olarak hem halkımıza, hem sandıklara sahip çıkacağız. Bunun için hep birlikte mücadele edip, gece gündüz çalışıp 2019’un Türkiye’ için cumhuriyet ve demokrasi değerlerinin yeniden yüceltildiği, toplumsal barışın kalıcı olarak sağlandığı bir milat olmasını sağlayacağız. Hepimiz önce Türkiye’miz ve partimiz diyerek çalışacağız. Ödemiş örgütümüze çok güveniyorum. Ödemiş’te seçim kazanmamızın anlamı çok büyük olacaktır. Bu yolda neye ihtiyaç duyarsanız, il başkanlığı olarak her zaman yanınızda olacağız.

ZİYARETLERDEN NOTLAR


CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe ziyaretleri sırasında Beydağ'da, İzmir Büyükşehir Belediyesinin altyapı düzenlemelerinde çalışan işçilerle bir süre sohbet ederek işçileri dinledi. Yücel, Kiraz ziyaretinde Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nin başlattığı 'Şeker Fabrikaları Satılamaz' imza kampanyasına imza vererek destek oldu. CHP İzmir İl Başkanı, Ödemişte de partiye yeni katılan ve meslektaşı olan genç bir avukata rozet taktı.
CHP İzmir İl Yönetiminin ilçe ziyaretlerine 26 Mart Pazartesi günü Kemalpaşa, Bayındır , Tire ve Menderes ilçeleriyle devam edeceği bildirildi