Buna göre İzmir’e 12 Mart Cuma gecesi gelecek olan CHP lideri cumartesi günü öğle saatinde Örnekköy’de kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak 170 konut ve 20 işyerinin temelini atacak. Temel atma programının ardından Kılıçdaroğlu, Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenecek Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayına katılacak. Kılıçdaroğlu’nun İzmir’deki son programı ise Buca’da olacak. CHP Genel Başkanı Buca’da esnafın sıkıntılarını yerinde dinleyecek ve ardından Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu, bu illerdeki örgüt çalışmaları ve belediye hizmetleri konusundaki aksamaları, eleştirileri yerinde tespit edecek. CHP Lideri, kurmayları ile birlikte esnaf, meslek odaları, kanaat önderleri, muhtarlar, STK’larla görüşecek, sorunları dinleyip, çözüm önerilerini anlatacak.

İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu bugün CHP’ye katılacak İYİ Parti'den istifa etmişti... Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu bugün CHP’ye katılacak

İşte programın detayları:

– Saat 07:00’de Buca Kaynaklar Sebze ve Meyve Halini ziyaret edecek. Hal esnafıyla kahvaltı yapacak.

– 09:30-10:30 saatleri arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm kapsamında Örnekköy’de 170 konut ve 20 işyerini kapsayan ikinci etap projesinin temel atma törenine katılacak. Ardında, CHP Lideri bölgedeki hak sahiplerinden bir vatandaşın evini ziyaret edecek.

– 11:30’da ise İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm Çalıştayı’na katılacak.

– 13:00’te Ege Bölgesi özel yurt işletmecileri ile toplantı yapacak.

– 15:00’te İzmir Tabip Odası’nı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu; Eşrefpaşa Hastanesi ziyaret ederek burada ‘Korona Kahramanları Sergisi’nin açılışına katılacak.