Cumhurbaşkanı Erdoğan,"17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Dik duruşumuz sayesinde bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis grup toplantısında konuştu.Erdoğan'ın konuşmasında,"Dün yapılan seçimde önümüzdeki dönem için yeniden TBMM Başkanlığı'na getirilen Sayın İsmail Kahraman'ı tebrik ediyorum. Kasım 2019 seçimlerine kadar TBMM'nin önünde çok yoğun bir gündem vardır. Meclisimizin Sayın İsmail Kahraman'ın başkanlığında verimli ve huzurlu bir yasama dönemi geçireceğine inanıyorum.

Kimse bizi milletvekili olmak belediye başkanı olmak için zorlamadı. Biz ülkemize davamıza hizmet için bu görevlere kendimiz talip olduk. Şunu unutmayın birileri içimizden veya dışımızdan ellerini ovuşturarak acaba şu anda AK Parti iktidarı nasıl olur da zayıf düşer bunların beklentisi içerisinde de olabilir. Kim hangi beklenti içerisinde olursa olsun bizler üzerimize düşen görevin bilinci içerisinde hedeflerimize çok daha üst seviyede ulaşmış olacağız. Bizim için her seçim sadece bir güven tazeleme değil yeni bir yol açma vites yükseltmedir. 17-25 Aralık'ta ülkemize tarihin en büyük tuzaklarından biri kuruldu. Dik duruşumuz sayesinde bu tuzak başarısız olunca aynı tezgahı götürdüler Amerika'da kurdular."