İzmir'de 21 Haziran'da düzenlenecek mitingle halka seslenecek olan CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için Çeşme ilçesinden de yoğun katılım olması için çalışma başlatıldı.

CHP Çeşme İlçe Başkanlığı ve CHP 1. bölge milletvekili adayları, üzerinde 'Sıkıldık, Tamam' yazan kırmızı tişörtlerle tüm mahallerde bandolu seçim çalışması yürütüp, Çeşmeliler'i, 21 Haziran tarihinde, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile buluşmaya da davet ediyor. Seçim için aktif çalışma yürüten CHP'liler, Muharrem İnce fotoğrafıyla giydirilmiş bir kamyonet ve kamyonetin üstündeki led ekranla da, Çeşme'nin değişik mahallelerinde, İnce'nin miting konuşmalarının yayınını yapıyor. Öte yandan Çeşme ilçesindeki billboardların 400'üne İnce'nin afişleri asıldı. Ayrıca bazı mahallelerde açılan seçim büroları da 'Sıkıldık Tamam' yazıları ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce afişleri ile donatıldı.

CHP Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Çeşme'nin tüm mahallerini ziyaret ettiklerini ve 24 Haziran'a kadar da çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, "Bandoyla yaptığımız çalışmalarda, vatandaşların alkışlarıyla, coşkuyla marşlara eşlik ettiklerini görüyoruz. İnsanlarımız evlerinin pencerelerinden, balkonlarından ellerini sallayarak, 'Sıkıldık artık tamam' diyorlar. Muharrem İnce, artık tüm Türkiye'nin umudu oldu. İnanıyoruz ki, insanlarımız 24 Haziran'da sandıklara koşarak, bu karanlığa son verecekler. 25 Haziran sabahı güneş daha güzel doğarak, tüm Türkiye'yi aydınlatacak. Herkesi kucaklayacak olan, herkesin Cumhurbaşkanı olacağını ilan eden İnce, 21 Haziran'da İzmir Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle buluşacak. Bu büyük buluşmaya biz de Çeşme olarak hazırlanıyoruz. 21 Haziran'da çok sayıda otobüsle herkesin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce ile kucaklaşmaya gideceğiz. Tüm Çeşmeliler'i bu büyük buluşmaya birlikte gitmeye davet ediyoruz" dedi.

Daha önce 27 Mayıs'ta İzmir'e gelen ve bazı ilçelerde mini mitingler yapan İnce'nin 21 Haziran'da, yani seçime 3 gün kala İzmir Gündoğdu Meydanı'nda İzmirlilerle bir araya geleceği mitingin saati de netleşti. CHP Seçim Koordinasyon Merkezi ve CHP İzmir İl Başkanlığı kentin çeşitli noktalarında duvarlara Cumhurbaşkanı Adayı İnce'nin görsellerinin giydirmesini yaparken, 1000 adet de billboard kiralandı. Miting saati olarak İl Başkanlığı ve İnce'nin seçim ekibinin istişareleri sonucu 18.30 olarak karar verilirken, İnce'nin saat 19.00'da kürsüden İzmirliler'e seslenmesi bekleniyor.