CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Kurban Bayramı’nda İzmir’i ilçe ilçe, mahalle mahalle, köy köy dolaşarak vatandaşların bayramını kutladı. Çam’a bayramlaşmalar için dört gün yetmeyince beşinci gün de ziyaretlerine devam etti.

Kurban Bayramının 4 günü ve ertesi gün Konak, Karabağlar, Buca, Narlıdere, Torbalı, Menderes, Selçuk’ta onlarca mahalle ve köy ziyareti yapan, yüzlerce vatandaşın elini sıkan CHP’li Çam, vatandaşın karşısında siyasetçi görmekten mutlu olduğunu söyledi. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çam, Meclis’te halkın sesi olarak bu sorunları gündeme getireceğini dile getirdi.

Sık sık ziyaret ettiği kahvehanelerde kendisinin artık bir kahvehane arkadaşı gibi görüldüğünü belirten Çam, “Bizler için büyük bir maneviyat taşıyan bayramlarda büyüklerimin ellerinden öpmeyi, küçüklerimi ziyaret etmeyi her zaman çok sevdim. Bu bayramda da 4 günü bu maneviyatımızı yaşatmak için güzel bir program ve yoğun bir tempo ile geçirdik. Ziyaret edemediğim mahallelerle bayramlaşmaya beşinci gün devam ettim. İlçe örgütlerimizle halkımızın bayramını kutlayıp onlarla daha güzel, daha adaletli, daha huzurlu nice bayramlar yaşamayı diledik. Çocuklarımızın gözlerinden öptük onlar için de gelecek kaygısı olmadan yaşayacakları nice bayramlar diledik. Biz halkımızın maneviyatını, örf ve adetlerini evvelden beri bilen ve yaşatmak için tüm gücümüzle çalışan bir partiyiz. Bunu şahsım aracılığıyla gidip elini öptüğüm, tokalaştığım yüzlerce vatandaşımızın referansında tüm Türkiye’yi saracak bir anlayışla yapıyorum” şeklinde açıklamada bulundu.​