Millet İttifakı'nın CHP'li Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, eski vekil Musa Çam ve Meclis üyesi adaylarıyla birlikte köy köy ziyaretlerde bulunarak projelerini anlatıyor. Kısıkköy, Oğlananası ve Bulgurca köylerinde yoğun katılımlı miting havasında toplantılar yapan Kayalar, "Menderes'te ben değil, biz olacağız" mesajı verdi. Belediyeyi birlikte yöneteceklerinin altını çizen Kayalar, Halk Meclisi'nin bu konuda önemli bir rol üstleneceğine vurgu yaptı, "Her mahalleden 5 kişinin yer alacağı Halk Meclisi, mahallelerimizdeki sorunların tespitini hızlandıracak. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde sorunların üstüne gidecek ve çözüme kavuşturacak" ifadesini kullandı.

Bulgurca'ya pazaryeri sözü

Başkan seçildiği takdirde, "Evde bakım hizmeti"ni kaldıracağı yönünde iddiaların kulağına geldiğini belirten Mustafa Kayalar, şunları söyledi: "Bırakın bu uygulamayı kaldırmayı, daha da yaygınlaştıracağız. Sosyal yardımlarımızı, kimseyi incitmeden, rahatsız etmeden Menderes Kart ile yapacağız. Kreşler açacağız, kadınların iş hayatına dönmelerini sağlayacağız. Menderes'in pek çok mahallesinde yaşanan imar problemini, Büyükşehir ile imar revizyonuna giderek çözeceğiz. Bulgurca'ya pazaryeri açacağız. Bu bölgenin ürünlerinin pazarlanmasına katkı koyacağız."

Ergün Özgün'den dev destek

Üç dönem Menderes Belediye Başkanlığı yapan, 31 Mart seçimleri öncesi yeniden aday adayı olan Ergün Özgün, Mustafa Kayalar'a destek ziyaretinde bulundu. 2014'te Bağımsız aday olarak partisinin seçim kaybetmesine yol açan Özgün, 500 kişinin katıldığı buluşmada birlik beraberlik mesajı verdi, "Ben CHP'liyim ve adayımız Mustafa Kayalar'ın yanındayım. Zamanı geldiğinde özür de dilenir, herkes eteğindeki taşı döker, hesaplaşırız da... Fakat bugün önümüze bakmamız lazım. Mustafa Kayalar'a sahip çıkalım, yaşanılacak Menderes'in yolunu aydınlatalım" dedi.