AKP İzmir Milletvekili Atilla Kaya, 24 Haziran seçimleri için Torbalı Ayrancılar'da Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı, kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Buca'da ise partisinin mahalle başkanlarıyla buluştu. Buca'nın kırsal mahalleleri olan Belenbaşı ve Karacaağaç'a da giden Kaya, mahalle sakinleriyle toplandı.

Belenbaşı'da '2B' olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilere ilişkin sorunların çözümü için söz veren AKP İzmir Milletvekili Atilla Kaya, "2B hak sahiplerinin tapularına kavuşması için gereken adımları hızlıca atıyoruz. Gaziemir Sarnıç'ta ortaya koyduğumuz çözümün bir benzerini de Belenbaşı'nda ortaya koyacağız. Rayiç bedeller makul olacak ve vatandaşlarımıza ödeme kolaylıkları sağlanacak. Daha önce civarda Karacaağaç ve Belenbaşı'na emsal olan diğer yerlerde olduğu gibi hemşehrilerimiz hiç zorlanmadan tapularını alacaklar" dedi.

'CHP, HDP İLE YAN YANA GELDİ'


CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçim kampanyasını Edirne'de HDP'li Selahattin Demirtaş'ı cezaevinde ziyaret ederek başlattığını hatırlatan Kaya, Atatürk'ün kurduğu CHP ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'nin CHP'sinin aynı olmadığını söyledi. Atatürk'ün kurduğu CHP'nin bugünkü durumunun içler acısı olduğunu öne süren "Bu CHP, Atatürk'ün kurduğu CHP olamaz. CHP'yi HDP ile yan yana getirenler, CHP'ye en büyük kötülüğü yapanlardır" dedi.