Konak Belediyesi’nin okul öncesi çağdaki çocuklara yönelik hayata geçirdiği Mutlu Çocuklar Oyun Evlerinde dönem sonu heyecanı yaşandı. Zeytinlik Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nde eğitim gören minikler, ilk kez karne almanın mutluluğunu aileleriyle birlikte kutladı.

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, çocukların dönem sonu gösterisine katılarak miniklerin sevincine ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan törende çocuklar, müzik eşliğinde hazırladıkları gösterileri sundu. Ailelerin ilgiyle izlediği programda minikler hem sahneye çıkmanın hem de ilk karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

Törenin sonunda çocuklar, karnelerini ve hediyelerini Başkan Mutlu’nun elinden aldı. Başkan Mutlu, karne alan çocukları tek tek kutlayarak onlarla sohbet etti.

Başkan Mutlu çocuklarla buluştu

Zeytinlik Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nde düzenlenen törene çocukların anneleri de katıldı. Program boyunca miniklerin mutluluğu kadar ailelerin heyecanı da dikkat çekti. Çocukların sahne performanslarını ilgiyle takip eden anneler, dönem boyunca oyun evinde edinilen gelişimin kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, çocukların Konak Belediyesi için çok değerli olduğunu vurguladı. Okul öncesi dönemde çocukların sosyal gelişimlerinin desteklenmesinin önemine dikkat çeken Mutlu, oyun evlerinin bu ihtiyaca yanıt verdiğini söyledi.

İzmirlilerin yeni spor adresi açık hava istasyonları oldu
İzmirlilerin yeni spor adresi açık hava istasyonları oldu
İçeriği Görüntüle

Mutlu, “Çocuklarımız bizim için çok değerli. Özellikle okul öncesi çağda çocuklarımızın sosyalleşebilecekleri, beceriler kazanabilecekleri, yaşıtlarıyla eşit olanaklardan faydalanabilmeleri için Mutlu Çocuklar Oyun Evlerimizi hizmete açtık” dedi.

Kaynak: Haber Bülteni