Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun genç oyuncusu Kerim Alıcı, hedefinin ikiz kardeşi Barış Alıcı ile A Milli Takım'da sağ kanatta önlü arkalı oynamak olduğunu söyledi.
Kerim, Fenerbahçe'den kiralık olarak Evkur Yeni Malatyaspor'a transfer olan kardeşi Barış ile ileride yeniden Altınordu'daki gibi birlikte oynamak istediğini belirterek, "Hayalim, A Milli Takım'da Barış'la önlü arkalı oynamak. Umarım bu ileride gerçekleşir. Şartlar ne olur bilemem ama A Milli Takım'da Barış'la önlü arkalı oynarsak onu unutamam. Çok güzel bir anı olur. İnşallah hayalimiz gerçekleşir. Avrupa'da başka bir takımda da olabilir. İkimiz için de çok güzel olur." ifadelerini kullandı.
Kalplerimiz bir
İkiz olmanın avantajlarını Altınordu'da birlikte oynarken kullandıklarını aktaran 21 yaşındaki futbolcu, "İkiz olmanın çok avantajı vardı. Barış'la göz göze geldiğimizde ben onun nereye koşacağını biliyordum, o da benim ne yapacağımı biliyordu. Bunun avantajını çok gördük. Saha içinde baya iyi anlaşıyorduk. Saha içinde aramızda özel bir bağ vardı. Büyük avantajdı." şeklinde konuştu. Barış'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasının ardından bir süre zorlandığını da söyleyen Kerim Alıcı, "İlk bir iki ay, yan yatağa bakıyorum kimse yok. Biraz şaşırdım, sonradan alıştık tabi. Yine her gün konuşuyoruz, bir şeyler paylaşıyoruz. Her zaman ben onun destekçisiyim, o da benim arkamdadır. 20 senedir beraberdik, çok büyük bir güç olmuştu. Şimdi ne kadar ayrıysak da kalplerimiz bir. O yüzden bir sorun olmuyor" sözlerine yer verdi.