Dikili Belediyesi öncülüğünde Çandarlılı 8 amatör ressam tarafından Çandarlı Kültür Evi'nde açılan karma resim sergisi yoğun ilgi gördü. Eğitmen Özgehan Alsoy Erkin gözetiminde sanatseverler ile buluşan sergide yağlı boya, akrilik boya ve karakalem çalışmalarından oluşan 155 eser sergileniyor.

Dikili Belediyesi kentte gerçekleştirdiği kültür ve sanat etkinlikleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Hobi ve eğitimsel çalışmalar kapsamında tiyatrodan sergilere kadar birçok alanda yürütülen kararlı çalışmaların son ayağı Çandarlı Kültür Evi'nde "Kadın’la Güzelleşen Yaşam " temasıyla açılan resim sergisi oldu. Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hobi ve Eğitimsel Çalışma öğrencisi 8 amatör ressamın eserlerinden oluşan sergi, 21 Temmuz 2018 tarihine kadar gezilebilecek.

 "SANATIN VE SANATÇININ HEP YANINDAYIZ"


Serginin açılış töreninde konuşan Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güney Taner Şen, Dikili Belediyesi olarak kentin, kültürün ve sanatın buluşma noktası olması için kültüre ve sanata destek çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve gerçekleştirdikleri her yeni adımda bu misyonu daha ileriye taşıma gayretinde olduklarını söyledi. Şen açıklamalarını şöyle sürdürdü; "Bugün burada çok anlamlı bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen hobi ve eğitimsel çalışmalarımıza katılan kursiyerlerimizin el emeği göz nuru eserlerinin sergilendiği sergimizi açıyoruz. Yağlı boya, akrilik ve karakalem tarzında heyecan verici eserlere hayat veren tüm amatör ressam kursiyerlerimizi bizleri böyle güzel bir sergiyle buluşturduğu için yürekten kutluyorum. Sanata, sanatçıya, kültüre ve kültürel çalışmalara destek demek aydınlık yarınlara daha güçlü ışık yakmaktır. Dolayısıyla, Mustafa Başkanımızdan aldığımız güç ve destek ile Dikilili hemşerilerimiz, kentimiz, ülkemiz, geleceğimiz, Cumhuriyetimiz için sanata, sanatçıya, kültüre ve kültürel çalışmalara desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz"dedi.