Gazeteci Fatih Portakal'ın haziran ayında ekranlara verdiği aranın ardından Fox TV'den ayrılma kararı aldığı iddia edildi. Kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal'ın kesin kararını verdiği, Fox TV'nin konuya ilişkin açıklama yapacağı öğrenildi.

Haber Global'in haberine göre, eylül ayında ekranlara yeniden dönmesi beklenen Fatih Portakal, Fox TV'den ayrılma kararı aldı. Kişisel sebeplerle ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portakal'a kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal'ın kesin kararını verdiği öğrenildi.

YENİ BİR KANALA GEÇMEYECEK

Fatih Portakal'ın ayrılık kararının arka planında yeni bir kanal olup olmadığı da belli oldu. Portakal, yeni bir kanala geçmeyecek ve dinlenmeye çekilecek.

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı öğrenildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

T24'e bilgi veren gazeteci İsmail Küçükkaya, konuya ilişkin kanalın açıklama yapacağını belirtti.

'KESİNLİKLE YANLIŞ HABER'

Söz konusu iddianın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Yeniçağ gazetesi yazarı Orhan Uğuroğlu ise, konunun gerçek dışı olduğunu ileri sürerken, "FOX TV Yönetim Kurulu Başkanı Engin Güner ile konuştum. Kesinlikle yanlış haber" dedi.