127 türde bin 400 hayvana ev sahipliği yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı yoğun günler yaşıyor. Okulların ara tatile girmesiyle birlikte ziyaretçi sayısında gözle görülür bir artış yaşandı. Aileler, havaların da güzel gitmesiyle çocuklarını teknolojiden uzak tutmak, tatillerini faydalı şekilde değerlendirmek için Büyükşehir Belediyesi Doğal Yaşam Parkı’na getiriyor. Hayvanları yakından görme imkanı bulan çocuklar, doğa içinde keyifli zaman geçiriyor. 650 dönüm arazi üzerine kurulu olan Doğal Yaşam Parkı’nda maymun, tavşan, şempanze, kanguru, kaplan, aslan, ayı, timsah, yılan ve kuş türleri en fazla ilgi çeken hayvanların başında geliyor.

Son Depremler! 25 Nisan Perşembe 2024 Nerede, Ne Zaman Deprem Oldu? Son Depremler! 25 Nisan Perşembe 2024 Nerede, Ne Zaman Deprem Oldu?

YERLİ VE YABANCILARDAN YOĞUN İLGİ

Antalya Doğal Yaşam Parkı Sorumlu Veteriner Hekimi Aygül Arsun, ara tatil döneminde ziyaretçi akınına uğradıklarını belirterek, “Ara tatilin başlamasıyla her gün binlerce ziyaretçiyi kabul ediyoruz. Çocuklar aileleri birlikte hayvanları yakından inceleyip, doğa ile iç içe olan ortamımızda piknik yapma şansları oluyor” dedi.

Kaynak: İGFA