İzmir'de Çocuk Tiyatroları Festivali'nin ikincisi için geri sayım başladı. İzmir Sanat'ta 20 Şubat'ta başlayacak olan festival, çocukların yüzünü güldürecek.

II. Çocuk Tiyatroları Festivali 20-21-26-27-28 Şubat tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Sanat / Fuar Alsancak'da gerçekleşecek. Festival için İzmir'in farklı yerlerinden çocuklar fuarı şenlendirecek. Proje koordinatörü Alper Akdeniz “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz İzmir Çocuk Tiyatroları Festivali'nin gelenekselleşmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Ocak ayından bu yana yürüttüğümüz çalışmanın sonuna geldik. Haftaya festivalimiz tüm hızıyla başlayacak. İlerleyen yıllarda kentin her yerine yayılan bir festival hazırlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

OYUNLAR ÇOK KEYİFLİ


İzmirli çocuk izleyiciler festival boyunca Prens ve Rapunzel, Ağaç Ev, Şirin Şirinler, Alican ve Şekerli Draje, Sakar Mucitler, Nasreddin Hoca Günümüzde, Testi Ailesi ve Oyuncaklar Ülkesi adlı oyunları izleyecekler. Hepsi birbirinden güzel oyunlar için 5325160797 nolu telefondan rezervasyon yaptırabilirler. Gökmen Küçüktaşdemir