Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; ihale 20 Ekim Çarşamba günü saat 14.00’de işletme idare binasında Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacak.

İhaleye iştirak olmadığı veya verilen fiyatlar uygun görülmediği takdirde ihale bir hafta sonra 27 Ekim 2021 Çarşamba günü aynı yer ve saatte tekrar edilecek.

2- İhale açık artırma usulü ile yapılacaktır.

3- İhale 20.10.2021 Çarşamba günü saat 14.00’da işletme idare binasında Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır. İhaleye iştirak olmadığı veya verilen fiyatlar uygun görülmediği takdirde ihale bir hafta sonra 27.10.2021 Çarşamba günü aynı yer ve saatte tekrar edilecektir.

4- İhaleye katılan isteklilerde, aşağıdaki şartlar aranır.

a) Tebligat için adres beyanı,

b) Geçici teminat vermesi,

c) İsteklinin tüzel kişi olması halinde, gerekli yetki belgelerinin ve imza sirkülerinin ibraz edilmesi, gerçek kişi olması halinde imza beyannamesi verilmesi.

d) Yukarıda belirtilen belgeler bir zarfa konularak işletme Genel Evrak Servisine en geç 20.10.2021 tarih, saat 14:00’e kadar teslim edilecektir. İhale saatine kadar idareye ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmaz

Detaylı bilgi için tıklayınız.