T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı “Türkiye’deki Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi” kapsamında istihdam edilmek üzere Danışman alacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan bilgiye göre, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına “Türkiye’deki Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi” kapsamında istihdam edilmek üzere Danışman alınacak. Başvuruların en geç 20 Mayıs 2021 tarihine kadar Bakanlığa iletilmesi gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti “Türkiye’de Mülteciler ve Ev Sahibi Topluluklar Arasında Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi”nin giderlerine yönelik Avrupa Komisyonu Kalkınma Fonu Türkiye’deki Mülteciler için Mali Yardım Programı (FRIT) kapsamında bir hibe temin etti. Bu hibenin bir kısmı bazı danışmanlık hizmetlerinin finansmanında kullanılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı proje süresince istihdam etmek üzere çeşitli pozisyonlar için uygun bireysel danışmanları ilgilerini göstermeye davet ediyor. Uzun ilan metnine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı web sayfasının Duyurular bölümünden ulaşılabilir. Başvuruların en geç 20.05.2021 tarihinde saat 17:00’a (yerel saat) kadar uzun ilan metninde belirtilen usule uygun olarak Bakanlığa iletilmesi gerekiyor.  

Detaylar için tıklayınız