İzmir’in en yoğun kullanılan yol hatları aracılığıyla kolaylıkla ulaşılabilen Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi yeni lojistik yatırımlarla gücüne güç katıyor.

Haber / Emre Döker

Gelişmiş sanayi yatırımları, yenilen altyapı hizmetleri ve lojistik avantajıyla dünyanın saygın firmalarının tercihi olan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ), yeni lojistik yatırımlarla gücüne güç katıyor. İzmir’in en yoğun kullanılan yol hatları aracılığıyla kolaylıkla ulaşılabilen KOSBİ, yeni lojistik yatırımlarla tüm dünyayla bağlarını kuvvetlendiriyor. Kısa süre önce hizmete açılan İzmir-İstanbul Otoyolu’na bağlı Ulucak, Kuyucak, Yenmiş kavşakları ile Belkahve Tüneli, ile ulaşım ağını genişleten KOSBİ şimdiden yatırımcıların ilgi odağı oldu. İzmir-İstanbul Otoyolu’nun tüm aşamalarının hizmete açılmasıyla birlikte bölgeye olan yatırımcı ilgisinin tavan yapmasını beklediklerini belirten KOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk, “İstanbul-İzmir Otoyolu’nun önemli noktalarından biri olan Ulucak, Kuyucak, Yenmiş kavşakları ve Belkahve Tünelleri bölgemizde şimdiden bir hareketlenme yarattı. Otoyolun her aşamasının tamamlanarak hizmete açılmasının ardından bölgede yatırımların büyük bir ivmeyle artıracağına inanıyorum” dedi.

FARKI HİSSEDECEKLER

Bölgedeki sanayi yatırımlarının sürmesi için yönetim olarak hız kesmeden çalışmalarını sürdürdüklerine dikkat çeken Porsuk, “Bölgemiz İzmir’in en köklü sanayi bölgeleri arasında yer alıyor. Burada faaliyet gösteren yüzlerce işletmenin üretimden lojistiğe sıkıntılarını minimuma indirebilmek için biz de OSB yönetimi olarak aralıksız çalışıyoruz. İzmir-İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasının ardından bölgemizde faaliyet göstermeyi planlayan yatırımcılar da KOSBİ farkını hissedecektir” diye konuştu. Emre DÖKER