Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Ulucami Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde bulunan 2.948 m² yüzölçüme sahip otelin kiralama ihalesi 5 Ocak 2022 Çarşamba günü saat 15.00’de 2886 Sayılı Kanunun 45. maddesi gereğince “Açık Arttırma Usulü” ile Belediye Başkanlık Odasında Encümen huzurunda yapılacak.

İsteklilerin ihale günü saat 11.00’e kadar istenilen belgeleri hazırlayıp Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne vermeleri, geçici teminatlarını yatırmaları ve ihale saatinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Gerçek Kişilerden;     

- Nüfus cüzdanı. (Fotokopi)
- Oda kayıt belgesi.[İlanın çıkarıldığı yıl içerisinde alınmış olmalıdır.] (Aslı)
- İmza beyannamesi. (Aslı veya noter onaylı sureti.)
- Sabıka kaydı. (Son 1 ay içerisinde Adliyeden veya E-Devlet üzerinden alınmış olmalıdır.)          
- Belediyemize son ödeme tarihi geçmiş borcu olmadığına dair onaylı belge. [İlan tarihinden sonra alınmış olması gerekmekte olup; Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce verilecektir.] (Aslı)
- Belediye Başkanlığımız tarafından ihale isteklisi aleyhine başlatılmış olan icra takip dosya borcunun ve bu icra dosyalarının borcunun olmadığına dair onaylı belge. [İlan tarihinden sonra alınmış olması gerekmekte olup; Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü’nce verilecektir. ] (Aslı)

Detaylı bilgi için tıklayınız.