Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Uzman Yardımcısı ve İdari Memur (Engelli) kadrosu için Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Uzman Yardımcısı kadrosu için İngilizce‘den 2020, 2021 veya 2022 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS/e-YDS) en az 70 puan almış olmak gerekmektedir. Şoför kadrosu için ön lisans mezunları için KPSS P93 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve en az 5 yıldır B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı aranmaktadır.

Başvuruların, genel sekreterliğin evrak kayıt birimine en geç 5 Ağustos 2021 Cuma günü saat 17.00’ye kadar şahsen veya posta yoluyla yapılması zorunludur.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne 2 (İki) Uzman Yardımcısı, 2 (İki) İdari Memur (Engelli) ve 1 (Bir) Şoför olmak üzere, aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde sözlü sınavla, toplam 5 (Beş) personel alınacaktır. Alımı yapılacak uzman yardımcısı kadrosundaki personellerin 1’i Gaziantep Merkez Hizmet Binamızda, 1’i Adıyaman İrtibat Bürosu’nda görevlendirilecektir. Alımı yapılacak İdari Memur (Engelli) kadrosundaki personellerin 2’si de Gaziantep Merkez Hizmet Binamızda, 1 adet Şoför kadrosunda görev yapacak personel ise yine Gaziantep Merkez Hizmet Binamızda görevlendirilecektir.
Uzman Yardımcısı kadrosu için 06.09.2020 veya 01.08.2021 tarihlerinde lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından KPSS P3 puan türünden asgari 70 puan almış olmak ve İngilizce’den 2020, 2021 veya 2022 yıllarına ait Yabancı Dil Sınavlarından (YDS/ e-YDS) en az 70 puan veya uluslararası kabul gören dil sınavlarından ÖSYM tarafından yayımlanan Yabancı Dil Eşdeğerlik Tablosuna göre 70 puana karşılık gelen asgari puanı almış olmak, (İkinci yabancı dil tercih sebebi olacaktır.)

Detaylı bilgi için tıklayınız.