Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; plaka dağıtımı UKOME Genel Kurulu huzurunda 23 Ağustos 2022 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

İstekli tarafından başvuru zarfları, kapalı bir şekilde alındı belgesi karşılığında, dağıtım yapılacağı gün 09:00 – 13:00 saatleri arasında Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı Toplantı Salonuna teslim edilecek olup, belirtilen saatlerden önce veya sonra gelen başvuru zarfları kabul edilmeyecek.

İSTEKLİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

a. Gerçek kişilerde:

1. Nüfus Cüzdan Sureti Fotokopisi,

2. En az 2 (iki) yıldan beri Antalya 5 Merkez İlçe (Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı, Aksu) sınırlarında ikamet ettiğini gösteren “Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi” (e-Devlet)

3.  “Sürücü Belgesi”nin fotokopisi,

4. 28.08.2007 Tarih ve 26627 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği’nin 8/1-c maddesindeki suçlardan ve ayrıca kaçakçılık, dolandırıcılık, dolaylı iflas, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, uyuşturucu ve silah kaçakçılığı, kaçak insan taşımacılığı veya ticareti, hırsızlık, rüşvet suçları ile 12/04/1991 tarihli ve 3713 sayılı Terörle Mücadele Kanunu’na giren suçlardan dolayı hürriyeti bağlayıcı ceza ile hükümlü olmadıklarını ve sabıka kaydının bulunmadığını gösteren Resmi kuruma ibraz edilmek üzere alınmış “Adli Sicil Kayıt Belgesi” aslı (son altı ay içerisinde alınmış),

5. 86/10553 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararında belirtilen, şoförlük mesleğini geçim kaynağı olarak seçmiş olduğunu ve sürekli olarak icra edeceğini belirtir “Beyanname” (“Beyanname” örneği Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı veya İlgili Meslek Odasından temin edilebilir.)

6. Dağıtım Şartnamesi (İstekliler tarafından “Okudum” ve “Anladım” ibareleri yazılı ve imzalı Şartname teklif dosyasına konulacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.