Boşandığı eşini katleden sanık hakkında karar açıklandı
Boşandığı eşini katleden sanık hakkında karar açıklandı
İçeriği Görüntüle


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yönelik paylaşımları sonrası tutuklanan emekli Albay Orkun Özeller hakkında “Kamu görevlisine görevinden dolayı sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret”, “Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme” suçlarından 6 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

5641654156 8Zc6 Cover.jpg

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sosyal medya paylaşımları sonrası tutuklanan emekli Albay Orkun Özeller hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Sabah gazetesinin aktardığına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Devlet Bahçeli'nin avukatı aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu ve şikâyetçi olduğu belirtildi.

Emekli Albay Orkun Ozeller Kimdir Kac Yasinda 19056862 4013 M

İddianamede, şüphelinin paylaşımlarının eleştiri sınırlarını aştığı, hakaret kastıyla hareket ettiği ifade edildi. Ayrıca, şüphelinin paylaşımlarında belirli bir görüş ve düşünce altında birleşen halkın bir kesimini başkaca kesimler nezdinde aşağıladığı ve bunlara karşı alenen kin ve düşmanlığa tahrik ettiği de ifade edildi.

Kaynak: AJANSLAR