TFF 3’üncü Lig 4’üncü Grup ekiplerinden Altay’da forma giyen Mehmet Gündüz, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle kulübe ihtarname gönderdi. 30 günlük yasal sürede ödeme yapılmaması üzerine genç oyuncu, sözleşmesini tek taraflı feshederek siyah-beyazlı kulüple bağını tamamen kopardı. Üç dönem daha transfer yasağı bulunan Altay’ın, Mehmet’i yeniden kadroya katma ihtimali kalmadı.

11 Süper Lig kulübü PFDK’ya sevk edildi
11 Süper Lig kulübü PFDK’ya sevk edildi
İçeriği Görüntüle

Takımdan ayrılan isimler artıyor

Mehmet’ten önce orta saha oyuncusu Arda Gezer de fesih yolunu seçerek takımdan ayrılmış ve geri dönüş şansını yitirmişti. Ayrıca sezon başında ayrılan Yusuf Tekin’in lisansının Çankayaspor tarafından çıkarılması, oyuncunun Altay’a dönmesini imkânsız hale getirdi.

Kadroda belirsizlik sürüyor

Geçtiğimiz hafta Emre Tangeldi ile Ali Kızılkuyu takıma geri dönmüştü. Henüz başka bir kulüpte lisansı çıkmayan Onur Efe ve Yunus Efe gibi oyuncuların ise yasal olarak dönüş şansı şimdilik devam ediyor. Yönetim, yeni sezona kısa bir süre kala kadro planlamasını netleştirmeye çalışıyor.

Kaynak: haber merkezi