ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, 238.000,00 TL'ye Mersin Toroslar'da icradan satılık 57 m² 2+1 daire . İşte detaylar...

T.C.MERSİN 2. İCRA DAİRESİ

2019/177 TLMT.

TAŞINMAZIN GAZETE VEYA İNTERNET HABER SİTESİ İLANI

Bir borçtan dolayı aşağıda cins, miktar ve değerleri yazılı mallar satışa çıkarılmış olup mahcuzun ayrıntılı görsellerine, artırmaya ilişkin şartlara ve ayrıntılı açıklamalara esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden 2019/177 TLMT. sayılı dosya numarası ile erişim sağlanabilir.
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, mahiyeti, bulunduğu yer, muhammen kıymeti ve önemli vasıfları:
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLER
Mersin İli, Toroslar İlçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi, 2984 Ada, 1 Parselde kayıtlı 22.482,00m²yüzölçümlü arsa nitelikli ana taşınmaz üzerinde kurulu kat irtifakına göre; 40/10862 arsa paylı (R)Blok (4)'üncü kat (11) numaralı Mesken nitelikli bağımsız bölüm taşınmazın tamamı satışa sunulmuştur. Satışa konu bağımsız bölüm taşınmazın içerisinde yer aldığı ana taşınmaz; şekil olarak dikdörtgene yakın formda düzgün bir şekle sahip olup, 4 tarafı imar yolu ile çevrelenmiş bir imar adası şeklinde konumlanmıştır. Ana taşınmaz üzerinde 4 kat olarak imal edilmiş 24 adet blok bulunmaktadır. Satışa konu taşınmazın bulunduğu bölge alt - orta gelir grubunda hane halkının ikamet etmekte olduğu bir bölgedir. Etrafında, betonarme olarak imal edilmiş yüksek katlı çok bloklu site şeklinde yapılaşmanın yanı sıra tek bloklu 5 katlı binalarda bulunmaktadır. Her türlü sosyal ve kültürel aktivite alanlarına ulaşımın rahatlıkla sağlanabildiği bir bölgedir. Yakın çevresinde, Mersin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Mersin Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Mersin Şehir Hastanesi, Yunus Emre Kültür Merkezi, Mersin Otogalericiler Sitesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü, okullar, park alanları, ulusal marketlere ait şubeler bulunmaktadır.Satışa konu bağımsız bölüm taşınmazın içerisinde bulunduğu ana taşınmaz; Mersin Çevik Kuvvet ve Özel Harekat Şube Müdürlüklerinin 200 metre güneyinde, Yavuz Sultan Selim Bulvarının 190 metre batısında, Köroğlu Caddesinin 160 metre kuzeyinde, Mimar Sinan Bulvarının 370 metre doğusunda konumlanmış vaziyettedir.Satışa konu bağımsız bölüm taşınmazın içinde bulunduğu binanın dış cephesi sıvalı ve boyalı olup, çatısı üzerinde gezilebilen teras çatıdır. Blok ana taşınmazın güney batısında konumlanmış olup, batısından 95046 Sokak, güneyinde ise Toros Caddesine cephelidir. Bina Çevre ve Şehircilik Bakanlığı?nın belirlemiş olduğu yapı sınıf ve gruplarından III. Sınıf B Grubu yapılar içinde yer almaktadır.Bina girişi kuzey cephedeki camlı ferforje kapıdan sağlanmaktadır. Bina girişinde zemin ve merdivenler karo ile kaplanmış olup, merdiven trabzanları demirden imal edilmiştir. Bina girişinde merdivenlerde ve kat hollerinde duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Asansör bulunmayan bloğun her katında 3 adet mesken nitelikli bağımsız bölüm bulunmaktadır.Satışa konu güney ve batı cepheli bağımsız bölüm taşınmaz kat irtifakına esas mimari projesine göre; antre, hol 2 oda, salon, mutfak, wc, banyo, ve 1 balkondan ibarettir. Bağımsız bölüm taşınmazın brüt alanı 78,00m², net alanı ise 57,00 m² olarak hesaplanmıştır.Satışakonu bağımsız bölüm taşınmaz merdiven çıkışına göre solda konumlanmış vaziyettedir. Giriş kapısı çelik kapı, iç kapıları ahşap kapı, pencereleri ve balkon kapısı ise PWC doğramadan imal edilmiştir. Giriş, mutfak ve odalarda zemin karo ile kaplanmış olup, duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Islak hacimlerde zemin ve duvarlar yarıya kadar seramik ile kaplanmıştır. Mutfakta eski tip alt üst mutfak dolabı ve mermer mutfak tezgahı bulunmaktadır.

Kıymeti : 238.000,00 TL KDV Oranı : %1 Kaydındaki Şerhler: Tapu Kaydı Gibidir.
Artırma Bilgileri

1.Artırma Başlangıç Tarih ve Saati : 20/11/2023 - 14:40
Bitiş Tarih ve Saati : 27/11/2023 - 14:40
2.Artırma Başlangıç Tarih ve Saati : 14/12/2023 - 14:40
Bitiş Tarih ve Saati : 21/12/2023 - 14:40

21/09/2023
(İİK m.114 ve m.126)
(*) İlgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.

Kaynak: İLAN.GOV.TR