Koç Burcu
Bugün ikili ilişkiler adına keyifli ve güzel enerjili bir gün. Sevdiğiniz kişiyle aldğınız kararları hayata geçirme zamanı. Tek dikkat etmeniz gereken çevrenize karşı baskıcı olmamaya çalışmalısınız.

Boğa Burcu
Yepyeni konular gündeminiz. Dost meclisinden de gündeminizle ilgili harika destekler geliyor. Ayrıca grup içi çalışmalarda gerek eğitim hayatı,gerekse iş hayatı açısından oldukça başarılısınız.

İkizler Burcu
Güzel bir tatil veya seyahat fırsatı karşınıza çıkabilir. Değişimi seven ve meraklı yapınızla dikkatler üzerinizde olacak. İstediğiniz her ortamın gözdesi olacaksınız.

Yengeç Burcu
Bugün kendinizden taviz vermeden ilerlemeniz gereken bir gün. Özellikle iş arkadaşlarınızın şımarık ve sistemkar tavırları sizi yorabilir. Her şeyin en iyisi olsun isterken, belirlediğiniz hedeflerden uzaklaşabilirsiniz,dikkat!

Aslan Burcu
Bugün birileri size akıl vermeye kalkabilir ve bu duurm sizi rahatsız edebilir. Ancak unutmayın siz bazı sorunları paylaşmazsanız kimse konu hakkında söz sahibi olamaz; o yüzden bazı sorunlarınızı kendinize saklayın ya da çevrenizin yorum yapmasına kulaklarınızı tıkayın.

Başak Burcu
Bugün ne istediğinizi çok iyi biliyorsunuz ve bunu çok güzel şekilde ifade ediyorsunuz. Hedefleriniz var ve bu doğrultuda ilerleyeceğiniz bir gün. Ancak beklenti ve istekleriniz artabilir.

Terazi Burcu
Enerjinizi yüksek tutmanız gereken ve bunun için çabalamanız gereken bir gün sizi bekler. Bunu başaramazsanız özellikle iş hayatınıza durumu yansıtıp, bazı sorunlar yaşamanız muhtemeldir. Anlaşılmanız oldukça zor ve bu durum çevrenizi rahatsız edebilir.

Akrep Burcu
Sezgilerinizin çok güçlü olduğu ve duygusal olarak da oldukça verimli olduğunuz bir gün. Ancak iş hayatınızda baskıcı bir tutum içinde olabilirsiniz ve bu durum çalışma arkadaşlarınızı rahatsız edebilir.

Yay Burcu
Bugün negatif düşünce ve enerjilerden arınmalı, gereksiz alınganlıklar yapmamalısınız. Çok çalışıyorsunuz ve bu durum artık ruhen ve fiziken yorgun düşmenize neden olabilir. Temponuzu azaltın.

Oğlak Burcu
Duygusal olarak yoğun bir günde olmanıza rağmen, bu durum karşınızdaki kişi tarafından anlaşılmayabilir ve duygusal olarak tatmin olmayabilirsiniz. Farkında olmadan değişiyorsunuz ancak bazı katı kurallarınız halen esnemiyor. Bazı olumsuzluklar yaşamınız muhtemel bir gündesiniz, akışa güvenin.

Kova Burcu
Bugün fazla istekleriniz karşı tarafın canını sıkabilir ve bu isteklerinizde diretebilirsiniz. Lütfen bencil bir tutum sergilemek yerine empatik bir ruh haline bürünün. Yoksa ciddi problemler yaşamanız kaçınılmaz. Bireysel değil grup içinde kendinizi göstermeniz size kazandıracak.

Balık Burcu
Bugün burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz ve kendinize olan güveniniz kibirli tutumu da yanında getiriyor olabilir. Lütfen esnek olmaya çalışın ve aşırı katı görüşünüzden artık uzaklaşın. Gökyüzü rahatlamanız gerektiğini söylüyor.