1000 Yatırımlar Holding AŞ, yaklaşık 3 milyon yatırımcıya ulaşarak başarılı bir halka arza imza atarak "BINHO" koduyla Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin geniş portföyü arasında Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri, GO Sharing B.V., Meta Mobilite Enerji AŞ, Algoritma Donanım ve Yazılım AŞ ve Altay Yenilenebilir Enerji Üretim ve Depolama AŞ gibi yatırımları bulunuyor.

1000 Yatırımlar Holding Borsa'da İşleme Başladı

1000 Yatırımlar Holding AŞ'nin Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlaması dolayısıyla gong töreni düzenlendi. Törene Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Korkmaz Ergun ve 1000 Yatırımlar Holding AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Kadir Can Abdik ile diğer yöneticiler ve davetliler katıldı.

Ergun, Türkiye'nin büyümesi ve yatırımlarının finansmanında sermaye piyasalarının daha fazla rol alacağını belirtti. 1000 Yatırımlar Holding'in işlem görmeye başlamasıyla, teknoloji ve enerji alanında faaliyet gösteren şirketlerin yatırımcılarla buluşmasının sektörde önemli bir örnek olduğunu vurguladı.

CEO'nun Değerlendirmesi ve Halka Arz Süreci

Abdik ise şirketin gelecekteki önemli hedeflerinden biri olarak sürdürülebilir, teknolojik ve yenilikçi çözümler sunma ilkesini benimsediklerini ifade etti. 1000 Yatırımlar Holding'in halka arz sürecinde 3 milyonu aşkın yatırımcıya ulaştığını ve elde edilen geliri yeni yatırımlarda kullanacaklarını aktardı.

Liderlik ve Destek

A1 Capital Genel Müdürü Mehmet Serkan Esenpak da 1000 Yatırımlar Holding'in halka arzına liderlik ettiklerini belirterek, şirketin halka arzına olan yoğun talebin, şirkete verilen değeri yansıttığını dile getirdi. Şirketin elde edeceği gelirlerin büyüme ve yatırım için kullanılacağını ifade etti.

BINHO Hisse Fiyatı Ne Kadar?

20 Kasım 2023 Pazartesi günü BINHO Hisse Fiyatı 137,50 TL olarak işlem görüyor.

Kaynak: AA