Önceki ziyarette yapılması planlanan Ord. Prof. Dr. Ekrem Akurgal Parkı dinlenme alanları, aydınlatma, oyun grubu ve kent ekipmanları ile tuvalet konulması işleri tamamlanarak, vatandaşın hizmetine sunuldu. Birinci derece sit alanı olan bölgeye bir de kafeterya kazandırılmasıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

Öte yandan Emek Mahallesi 7210 Sokak ve çevresindeki benzer sokaklarda ise eğimin fazla olmasından dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşların kullanımını kolaylaştırmak için çalışma yapılacak. Yollar, yayaların daha rahat kullanabilmesi için yeniden düzenlenecek.

Ayrıca, Bayraklı’da ihtiyaç olan 3 mahalleye yeni kavşaklar yapılması ve caddelerin temalı heykellerle yeniden düzenlenmesi ile ilgili projenin de büyükşehrin planı dahilinde olduğu, çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Sorunların çözümü için buradayız

Ziyaret sırasında mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Sandal, vatandaşların taleplerini de dinledi. Sandal, “Sizin için, sorunların çözümü için buradayız. Hayata geçirilecek her proje ilçemiz ve halkımızın daha sağlıklı, daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için. Eğer bir kentin sorunlarını ve ihtiyaçlarını doğru tespit ettiyseniz, başarısız olma şansınız yok. Hedefimiz modern, çağdaş bir kent yaratmak. Bununla ilgili de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.