Bornova Belediyesi, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla her yıl düzenlediği Toplu Sünnet Şöleni için hazırlıklara başladı. 6-12 yaş arası çocukların katılabileceği şölen için mahalle muhtarları aracılığı ile yapılan kayıtlarda son başvuru tarihi ise 13 Temmuz 2018.

Bornova Belediyesi iyi günde de kötü günde de vatandaşların yanında yer alıyor. Mutluluklar da sıkıntılar da birlikte yaşanıyor. Bu kapsamda ilçede yaşayan çocuklara yönelik olarak her yıl düzenlenen Toplu Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Bu güne kadar yüzlerce çocuğu sünnet ettiren belediye bu yıl da düzenlenecek olan şölen ile ailelere ve çocuklara unutulmaz bir gün yaşatacak.

ÇEŞİTLİ SÜRPRİZLER


Tüm masrafları Bornova Belediyesi’nce karşılanacak olan çocuklar, palyaço ve çeşitli animasyon gösterileriyle eğlenirken kendileri için hazırlanan süprizlerle de mutlu olacak.  6-12 yaş arası çocukların katılabileceği etkinlik için başvurular mahalle muhtarlıklarına yapılacak. Kayıtlar için ise son başvuru tarihi 13 Temmuz olarak belirlendi.

İlçede yaşayan herkesin büyük bir aile olduğunu vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Mutlulukları da sıkıntıları da paylaşıyoruz. Çocuklarımızın mutlu gününde onların yanında yer oluyor ve destek veriyoruz. Sünnet törenlerimiz bir şölen havasında yaşanıyor. Tüm Bornovalıları bu şölene katılmaya davet ediyorum” dedi.