Eğitim ve öğretime verilen arayı fırsat bilen Bayraklı Belediyesi, ilçe genelindeki tüm okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Sınıflar, koridorlar, tuvaletler ve öğrencilerin ortak kullanım alanları ilaçlanarak steril hale getirildi. Başkan Sandal “Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim alması son derece önemli. Çalışmalarımız aralıksız sürecek” dedi.

ÇALIŞMALAR MUTLU ETTİ

Bayraklı Belediyesi, sömestir tatiliyle birlikte, ilçe genelindeki tüm okullarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nce sürdürülen çalışmalar kapsamında tüm okullara giren ekipler, öğrencilerin ortak kullanım alanlarını baştan sona temizledi. Sınıflar, koridorlar, tuvaletler, kantinler ve bahçe alanları ilaçlanarak dezenfekte edildi. Pandeminin başlangıç sürecinden bu yana periyodik olarak devam eden uygulama öğrenciler ve aileler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

“SAĞLIK HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Geleceğin teminatı öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim görmesi bizim için çok önemli. Ara tatilde, eğitim alanlarımızı daha temiz ve steril hale getirmek için başlattığımız çalışmayı dönem boyunca sürdüreceğiz. Öğrencilerimizden, öğretmenlerimizden ve velilerimizden beklentimiz de hijyen kurallarına uymaları ve kendilerini korumaları” dedi.