Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Bayraklı'da hiçbir ayrım yapmadan toplumun her kesimine eşit ve adil hizmet götürüyoruz. Bu her zaman böyle olacak. Özel günlerinde çocuklarımızla ve aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

70 Çocuk, Özel Bir Günde Sünnet Oldu

Bayraklı Belediyesi tarafından her yıl büyük bir coşkuyla düzenlenen toplu sünnet şöleninde bu yıl 70 çocuk, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi ile iş birliği yaparak sünnet oldu. Bu özel gün, Havuz Düğün Salonu'nda düzenlenen eğlenceli etkinliklerle taçlandırıldı. Çocuklar için özel gösteriler ve aktiviteler düzenlendi. Etkinliğe Başkan Serdar Sandal'ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, İzmir Tınaztepe Üniversitesi Özel Galen Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Gökhan Akbulut, muhtarlar, aileler ve 350'den fazla davetli katıldı. Çocuklar, palyaçolar eşliğinde, sahne gösterileri ve müzikle dans ettiler, oyunlar oynadılar ve aileleriyle unutulmaz bir gece yaşadılar.

Bayraklı’da sünnet şöleni5

Liselilerinden minik öğrencilere hediye Liselilerinden minik öğrencilere hediye

Her Zaman Toplumun Yanındayız

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konuşmasında şunları söyledi: "Geldiğimiz günden bugüne tek hedefimiz; kimseyi ayırmadan, kimliğine, inancına bakmadan toplumun her kesimine hizmet etmek oldu! Bugün sizinle bir arada olmak, heyecanınızı paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Tüm çocuklarımızı, gençlerimizi ve ailelerimizi kutluyor, saygılarımı sunuyorum. Her zaman birlikte, yanınızda olmaya devam edeceğiz."

Kaynak: BÜLTEN