Yerel seçimlerden bu yana; işçiden ve emek mücadelesinden yana olan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal; Doğançay Şantiye Tesisleri’nde Park Bahçeler, Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan işçilerle bir araya geldi. Belediye personeliyle tek tek selamlaşan Başkan Sandal, 500’e yakın mesai arkadaşıyla birlikte kahvaltı yaptı. Buluşmada birlik ve beraberlik mesajları verildi. Göreve geldiği günden bu yana Bayraklı için önemli hizmetler ürettiklerini söyleyen Başkan Sandal, özverili çalışmaları nedeniyle işçilere teşekkür etti. Sandal, emeğin en yüce değer olduğunu bilerek, örnek işlere imza atmayı sürdüreceklerini vurguladı.

“BİZ GERÇEK BİR AİLEYİZ”
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Görev yaptığımız süre boyunca her zaman emeğin ve alın terinin yanında olduk. Dayanışma içinde tüm zorlukların üstesinden geldik. Çünkü biz büyük ve gerçek bir aileyiz. Birliğimizi bozmaya çalışanlara izin vermeden, işçimizin hakkını korumayı sürdüreceğiz. Çalışanların emeklerine sahip çıkarak Bayraklı’ya hizmet etmekten başka düşüncemiz yok” dedi.

“EMEKTEN YANA TAVRIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Deprem, sel, pandemi ve ekonomik krize rağmen özveri içinde kente hizmet etmeyi sürdürdüklerini belirten Başkan Sandal “Karanlık günler, zorlu süreçler elbet bitecek! Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. Çünkü biz Bayraklı halkına borçluyuz. Bu borcu emeğimizle ödüyoruz. Çünkü Bayraklı halkı bize güveniyor. Emeğe ve alın terine saygı içinde görevimizi yerine getirmeye devam edeceğiz. İşçiden ve emekten yana tavrımızı -daha önce olduğu gibi- önümüzdeki toplu sözleşme sürecinde bir kez daha herkese göstermiş olacağız" dedi.